Haba Goud aan de Orinoco

Goudkoorts in de jungle! Verschillende teams van avonturiers zijn op weg om in de ruïnes langs de oevers van de Orinoco naar schatten te zoeken. Maar het goud ligt op de andere oever van de snelstromende rivier!

Lees meer...
Artikelnummer: 5946
Aantal: 1

Goudkoorts in de jungle! Verschillende teams van avonturiers zijn op weg om in de ruïnes langs de oevers van de Orinoco naar schatten te zoeken. Maar het goud ligt op de andere oever van de snelstromende rivier! En om de rivier over te steken, kunnen alleen de stroom-afwaarts drijvende boomstammen worden gebruikt. Wie is dapper genoeg en zorgt dat zijn avonturiers met een beetje geluk en slimme tactiek de overkant bereiken? Daarvoor moet je bij het verschuiven en overspringen van de boomstammen altijd de wegdrijvende stammen en je rivalen in het oog houden.

Inhoud: 1 speelbord, 8 avonturiers (twee avonturiers van elke kleur), 4 terreinwagens, 18 goudstukken, 5 boomstammen, 1 witte avonturiersdobbelsteen, 1 bruine boomstamdobbelsteen, spelregels.
 
  • met geweldig speelbord
  • een spannend avontuur voor het hele gezin

2 - 4 spelers
7 - 99 jaar
Speelduur Ca. 15 - 20 minuten

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »