Min: €0 Max: €25

Djeco wekker -Kleine kat

€22,95

Met deze lieflijke wekker van Djeco is wakker worden helemaal niet erg. Het meisje ligt te dromen met de kat op haar rug, vanavond mag ook jij weer verder dromen.

Djeco Wekker - Dinosaurus

€22,95

Deze kleurrijke wekker met dinosaurusthema van het Franse merk Djeco staat mooi in de kinderkamer. Het helpt kinderen op tijd te zijn voor school, sport of het vliegtuig te kunnen halen voor een leuke vakantie.

Djeco wekker - Jungle

€21,95

Deze kleurrijke wekker van het Franse merk Djeco staat mooi in de kinderkamer en helpt kinderen op tijd te zijn voor school, sport of het vliegtuig te kunnen halen voor een leuke vakantie. De klok helpt kinderen bij het krijgen van tijdsbesef. 

Djeco wekker - Space

€21,50

Welk kind droomt er nou niet over het zweven door de ruimte als een astronaut en het lopen op de maan? Deze prachtig geïllustreerde wekker van Djeco is het perfecte cadeau voor alle toekomstige ruimteveroveraars. 

Djeco wekker- Vis

€20,95

Blub, blub, blub..... Het is tijd om op te staan! Begin je ochtend goed door te kijken naar deze prachtige, kleurrijke vissen die zwemmen onder een mooie lotusbloem. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »