1000 stukjes en meer

Min: €0 Max: €30

Wie gaat de uitdaging aan en maakt een puzzel van 1000 stukjes of meer? De puzzels hebben een advies leeftijd van 9 jaar. Gaan ze de uitdaging alleen aan of help je ze een handje? 


Djeco puzzel Land en zee

€13,95

Voor deze prachtige puzzel heb je ogen tekort. De dieren op het land lopen hier samen met de dieren uit de onderwaterwereld. Waar moet je beginnen met puzzelen?

Djeco puzzel 1000 stukjes - uilen en vogels

€13,95

Voor deze prachtige, kleurrijke puzzel heb je ogen tekort, hoe beter je kijkt hoe meer je ziet! Ik zie vogels en uilen maar ook dieren verstopt achter de bomen.

Cobble Hill puzzel - Unicorn

€16,95

Deze fantasie puzzel van maar liefst 1000 stukjes bevat een witte Eenhoorn tegen een achtergrond van een fantastisch rijk met regenbogen en kastelen. 

Djeco puzzel 1000 stukjes - luipaard

€13,95

Deze prachtige luipaard houdt zich schuil tussen de bladeren in de jungle, is hij soms ergens naar op zoek? 

Djeco puzzel Magisch India

€14,50

Er valt zoveel te zien op deze prachtige puzzel van Djeco. De puzzel is bijna 1 meter lang en bestaat uit maar liefst 1000 stukjes.

Djeco puzzel Regenboog tijgers

€14,50

Er valt zoveel te zien op deze prachtige puzzel van Djeco. De puzzel is bijna 1 meter lang en bestaat uit maar liefst 1000 stukjes.

Puzzel I AM - Grizzly Beer

€28,95

Deze puzzel in de vorm van een Grizzly Beer is zo realistisch dat je het lijkt alsof hij echt een vis vangt in je huiskamer!

Cobble Hill puzzel - Waterfall dragons

€16,95

Prinses Elysia van 'The Waterfall Dragons' ziet in de verte vijanden naderen. Ondanks het brullende water van de waterval weet ze anderen op de kliffen beneden te waarschuwen.

Cobble Hill puzzel - Fire swords

€16,95

In het maanlicht staan de rode en blauwe draak lijnrecht tegenover elkaar in hun vuurzwaardgevecht. Wie zal er als winnaar uit de strijd komen?

Cobble Hill puzzel - Red dragon treasure

€16,95

Al het goud dat verborgen zit in de catacomben is van de Red Dragon, waag het niet dit aan te raken of anders....... Ga mee op avontuur met deze puzzel van maar liefst 1000 stukjes.

Cobble Hill puzzel - Second glance

€16,95

De zintuigen van deze wolven staan op scherp. Horen ze iemand in het besneeuwde bos? Deze puzzel van Cobble Hill heeft maar liefst 1000 stukjes en is uniek in zijn soort. 

Cobble Hill puzzel - The witching hour

€16,95

In het licht van de middernachtkaars wacht de zwarte kat stilletjes op 'The witching hour'. Een angstaanjagende puzzel van maar liefst 1000 stukjes, wie durft hem te maken?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »