200 - 349 stukjes

Min: €0 Max: €25

Gemiddeld kunnen kinderen vanaf 6 jaar puzzels met 200 stukjes of meer maken. Puzzelen is een mentale uitdaging. Het beëindigen van een puzzel, en dus het bereiken van hun doel, zorgt voor voldoening bij een kind. Belangrijk is om te kijken naar de vaardigheden van een kind zodat zij voldoende uitdaging krijgen bij het maken van een puzzel. De aangegeven leeftijd is daarom ook een adviesleeftijd en per kind verschillend. 


Djeco puzzel Abracadabra 200 stukjes

€17,50

Op deze kleurrijke puzzel van Djeco is ontzettend veel te zien! Op de puzzel staat een grote boom vol met allerlei dieren. Een olifant die ondersteboven ligt te slapen, slingerende aapjes, een tijger, eekhoorntjes en nog veel meer.

Silhouet puzzel 300 stukjes - Dinosaurus

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke prehistorische dinosauriërs. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een Stegosaurus! 

Djeco puzzel Boomhuis - 200 stukjes

€14,50

Klaar voor een uitdaging? Maak dan maar ruimte op tafel want deze prachtige puzzel van Djeco is bijna 1 meter lang en bestaat uit maar liefst 200 stukjes. 

Djeco puzzel Carnaval in Rio

€12,50

Wauw! Deze puzzel is zoooo mooi. Met de carnavalvierders, sierlijke dieren en kleurrijke planten blijf je nieuwe dingen ontdekken.

Djeco puzzel Betoverend bos

€12,50

Er valt zoveel te zien op deze mooie puzzel! Kan jij alle plaatjes van de rand vinden in de puzzel?

Silhouet puzzel 300 stukjes - Oceaan

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke oceaandieren. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een Walvis!

Puzzel I AM Mini - Tijger

€17,95

Voor deze puzzel heb je geduld EN stalen zenuwen nodig. De tijger ziet er namelijk erg realistisch uit en krijgt tijdens het puzzelen steeds meer vorm. Wanneer de puzzel af is ligt er een kop van een tijger van 43 x 41 cm voor je! 

Djeco puzzel Liberty 200 stukjes

€13,25

Deze prachtig geïllustreerde puzzel van Djeco heeft 200 stukjes en is bijna 1 meter lang. De puzzel weerspiegeld een prachtig feest in het bos. De dieren hebben hun mooiste kleren aan en genieten van het lekkere eten en de muziek.

Djeco observatie puzzel Space 200 stukjes incl. boekje

€14,95

Deze prachtige observatie puzzel van Djeco geeft een kijkje in de ruimte. Puzzel hem compleet en er is zoveel te zien. Een raket, meteoriet of planeet; kan jij ze vinden?

Silhouet puzzel 300 stukjes - Safari

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage van prachtige safaridieren. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een heuse olifant! 

Silhouet puzzel 300 stukjes - Regenwoud

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke dieren die voorkomen in het regenwoud. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt,hij heef namelijk de vorm van een Tijger! 

Silhouet puzzel 300 stukjes - Bos

€20,99

Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke bosdieren. Ik zie een hertje, een eekhoorn en zelfs een uil. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een heuse beer!

Puzzel 300 stukjes - Siberische Tijger

€17,99

Deze puzzel is ontworpen om aandacht te geven aan beschermde diersoorten, net zoals de Siberische Tijger. Een deel van de opbrengst van deze puzzel gaat dan ook naar de stichting Born Free USA ter ondersteuning van natuurbehoud. 

Puzzel I AM Mini - Paard

€17,95

Deze puzzel is een must-have voor alle paardenliefhebbers. Hij heeft 300 stukjes en wanneer hij in elkaar gelegd is komt er een realistisch paardenhoofd tevoorschijn. Een mooie Bes met prachtige lichte manen.

Puzzel I AM Mini - Olifant

€17,95

Deze puzzel in de vorm van een Olifantenkop is zo realistisch dat het lijkt alsof er echt een olifant in je woonkamer staat! 

Puzzel I AM Mini - White Tiger

€17,95

Voor deze puzzel heb je geduld EN stalen zenuwen nodig. De witte tijger ziet er namelijk erg realistisch uit en krijgt tijdens het puzzelen steeds meer vorm. Wanneer de puzzel af is ligt er een kop van een tijger van 41 x 41 cm voor je! 

Djeco Observatie puzzel - Video game - 200 stukjes

€12,50

Een puzzel en een zoekplaatje in een! Deze prachtige puzzel van Djeco heeft een witte rand met allerlei objecten die ook terug zijn te vinden in te puzzel.

Cobble Hill puzzel - Cats retreat

€16,95

De katten zitten heerlijk te chillen in een schuurtje met allerlei snuisterijen. Een kleurrijke puzzel om bij weg te dromen.

Cobble Hill puzzel - Ragdolls

€16,95

Deze Cobble Hill puzzel met extra grote stukken is maar liefst 275 stukjes. Er staan twee Ragdoll katten op die heerlijk rusten tussen manden vol met wol. 

Cobble Hill puzzel - Farm cats

€16,95

Deze lieflijke puzzel van 275 stukjes bevat acht harige katten die stoeien in een veld met verse bloemen! Een schattige boerderij scene voor elke puzzelaar of kattenliefhebber. 

Djeco puzzel kinderwandeling

€14,50

Deze puzzel bevat een afbeelding van kinderen die op de rug van verschillende dieren een wandeling door het bos maken, de droom van elk kind.

Djeco luchtvaart observatie puzzel

€12,50

Wauw, op deze puzzel is zoveel te zien! Alles wat kan vliegen hangt hier in de lucht. Zie jij alles?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »