500 - 999 stukjes

Min: €0 Max: €30

wanneer kinderen 8/9 jaar oud zijn zouden ze in staat kunnen zijn om puzzels te maken met 500 tot 999 stukjes. Puzzelen is iets wat gemakkelijk alleen kan maar ook een leuke activiteit om samen te doen. Wanneer de puzzel voltooid is geeft dit een samenhorigheidsgevoel. 


Puzzel 500 stukjes - Vlinder Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt lijkt het net alsof je door een caleidoscoop kijkt! Tijdens het puzzelen kom je steeds meer bijzondere details tegen van de prachtige vlinders.

Djeco puzzel Fantasie orkest

€14,50

Er valt zoveel te zien op deze prachtige puzzel van Djeco.

Puzzel Glow in the dark - Jungle

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtige jungledieren van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Puzzel I AM - Eland

€28,95

Deze puzzel heeft maar liefst 700 stukjes en is uniek door zijn vorm. Hij heeft namelijk geen rechte randen en hoeken waardoor het een echte uitdaging is. Leg de puzzel in elkaar en laat de Eland tot leven komen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? 

Djeco puzzel Unicorn garden

€14,50

Er valt zoveel te zien op deze prachtige puzzel van Djeco.

Puzzel Glow in the dark - Vlinders

€20,99

Deze familiepuzzel met kleurrijke vlinders van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Djeco puzzel - Yokai - 500 stukjes

€17,50

Deze bijzondere puzzel van het Franse merk Djeco 'Yokai' staat vol met mythische wezens en heeft maar liefst 500 stukjes. 

Cobble Hill puzzel - Birds on a wire

€16,95

De vogels komen overal vandaan voor de gemeenteraadsvergadering. Ze vergaderen over hun lot aangaande de nieuwe trend van 'draadloos' telefoneren.

Puzzel 500 stukjes - Glow in the dark - Oceaan

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtige oceaandieren van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Puzzel 500 stukjes - Wilde dieren - Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt kom je allerlei wilde dieren tegen. Een leeuw, een panter en zelfs een papegaai. Welke dieren zie je nog meer? Een prachtige gezinspuzzel die telkens opnieuw gemaakt kan worden. 

Puzzel Glow in the dark - Space

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtig ruimtethema van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw hoe alles in de ruimte licht geeft!

Puzzel 500 stukjes - Vogel Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt lijkt het net alsof je door een caleidoscoop kijkt! Tijdens het puzzelen kom je steeds meer bijzondere details tegen van de prachtige vogels.

Puzzel 500 stukjes - Prehistorische dieren

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt kom je allerlei prehistorische dieren tegen! Een wolharige mammoet, een grondluiaard en een olifantsvogel.

Puzzel I AM - Tijger

€22,95

Voor deze puzzel heb je geduld EN stalen zenuwen nodig. De tijger ziet er namelijk erg realistisch uit en krijgt tijdens het puzzelen steeds meer vorm. Wanneer de puzzel af is ligt er een kop van een tijger van 71 x 69 cm voor je! 

Puzzel I AM - Leeuw

€22,95

Voor deze puzzel heb je geduld EN stalen zenuwen nodig. De leeuw ziet er namelijk erg realistisch uit en krijgt tijdens het puzzelen steeds meer vorm. Wanneer de puzzel af is ligt er een kop van een Leeuw van 63 x 76 cm voor je! 

Puzzel I AM - Uil

€22,95

Deze puzzel in de vorm van een Uil is zo realistisch dat je uit moet kijken dat hij niet wegvliegt tijdens het maken! 

Cobble Hill puzzel - Party balloons

€16,95

Feestballonnen met gekleurde motieven en linten maken van elke gelegenheid een feest.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »