Min: €0 Max: €200

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 

De collectie feestdagen figuren van Ostheimer bestaan uit veel kerstfiguren voor in en rondom de kerststal en een aantal sinterklazen. 


Ostheimer Sinterklaas met staf

€39,50

Deze prachtige sinterklaas van Ostheimer is 17,5 cm hoog en met de hand gemaakt. Een echte aanwinst voor je collectie.

Ostheimer knecht Ruprecht 38005

€36,50

UITVERKOCHT Deze helpende hand van Sinterklaas is altijd wel in voor een leuk avontuur, ga jij met hem mee??

Ostheimer engel met ster

€49,90

Deze engel met ster van het merk Ostheimer mag niet ontbreken in je kerststal! Leuk om mee te spelen maar ook prachtig als decoratie! 

Ostheimer Paard van Sint Maarten

€30,95

Dit is het paard van Sint Maarten of Sint Martin. De Romeinse soldaat die zijn cape door midden scheurde en aan een bedelaar gaf om hem warm te houden.

Ostheimer Sint Maarten

€43,50

Dit is Ostheimer Sint Maarten of Sint Martin. De Romeinse soldaat die zijn cape door midden scheurde en aan een bedelaar gaf om hem warm te houden.

Ostheimer Sinterklaas 38001

€35,50

UITVERKOCHT Deze prachtige sinterklaas van Ostheimer is 19.5 cm groot en mag zeker niet ontbreken bij je collectie.

Ostheimer kerststal klein

€62,50

Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal.

Ostheimer kerststal

€163,95

UITVERKOCHT Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal.

Ostheimer Maria met ezel 4038

€53,45

UITVERKOCHT Deze zwangere Maria van Ostheimer is haastig op zoek naar een slaapplaats voor de nacht. Gelukkig brengt de ezel haar overal naar toe.

Ostheimer Transparant - De herders

€15,95

Deze transparant van Ostheimer bevat twee herder onder de sterrenhemel onderweg naar de stal. Prachtig om neer te zetten tijdens de kersttijd!

Ostheimer kerststal of poppenhuis

€129,95

UITVERKOCHT Prachtig houten poppenhuis van het merk Ostheimer. Hij heeft veel ruimte voor verschillende houten figuren en kan in de kerstperiode dienen als kerststal. 

Ostheimer herder met fluit

€31,50

UITVERKOCHT Deze vrolijke herder speelt graag muziek. De andere herders zijn blij dat hij mee is op reis!

Ostheimer engel wit

€15,95

Deze prachtige witte engel staat vast prachtig bij jouw kerststal

Ostheimer Ezel 40405

€15,50

UITVERKOCHT Deze mooie ezel van Ostheimer past perfect in de kerststal. Maar na de kerstperiode woont hij graag bij de andere dieren op de boerderij.

Ostheimer kindje Jezus in kribbe 40403

€24,95

UITVERKOCHT Kindje Jezus in kribbe van Ostheimer mag zeker niet ontbreken in jouw kerststal.

Ostheimer Transparant - Jozef en Maria naar de stal

€15,95

Deze transparant van Ostheimer belicht de tocht van Jozef en Maria naar de (kerst)stal. Prachtig om neer te zetten tijdens de kersttijd!

Ostheimer Transparant - Geboorte kindje Jezus

€15,95

Deze transparant van Ostheimer laat Jozef en Maria zien, net na de geboorte van hun kindje Jezus. Prachtig om neer te zetten tijdens de kersttijd!

Ostheimer Transparant - Vlucht naar Egypte

€15,95

Deze transparant van Ostheimer laat de vlucht van Jozef, Maria en het kindje Jezus zien. Ze vluchten naar Egypte, weg van Koning Herodes. Prachtig om neer te zetten tijdens de kersttijd!

Ostheimer blauwe koning

€34,50

UITVERKOCHT Deze knielende handgemaakte koning met blauw gewaad mag uiteraard niet ontbreken in de kerststal van Ostheimer. 

Ostheimer sterrenzanger groen

€19,50

Deze, met de hand gesneden houten zanger van Ostheimer, zingt de sterren van de hemel bij de kerststal en wordt daarom ook wel de Sterrenzanger genoemd.

Ostheimer sterrenzanger rood

€19,50

UITVERKOCHT Deze, met de hand gesneden houten zanger van Ostheimer, zingt de sterren van de hemel bij de kerststal en wordt daarom ook wel de Sterrenzanger genoemd.

Ostheimer engel oranje

€15,95

Deze prachtige oranje gele engel is klein, maar bij de kerststal voelt ze zich groots! 

Ostheimer Transparant - Drie koningen

€15,95

Deze transparant van Ostheimer belicht het bezoek van de drie koningen en mag dan ook niet ontbreken in de kerststal. De drie Wijzen uit het Oosten zijn Balthasar, Melchior en Caspar.

Ostheimer paarse engel

€9,50

Dit lieve handgemaakte engeltje met paars jurkje is met de hand gemaakt en beschilderd.

Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »