Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

Per bestelling wordt  €4.95 verzendkosten in rekening gebracht bij de consument, ongeacht het volume van de bestelling (ook voor brievenbuspakketjes)
Voor bestellingen binnen Nederland boven een bedrag van €75,- zijn de verzendkosten voor rekening van De Rode Krokodil.

Binnen Edam-Volendam is bezorging van de bestelling gratis.

 

Levering

De Rode Krokodil neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de uitvoering van bestellingen. Wij besteden het bezorgen van bestellingen uit aan PostNL. We streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen – na ontvangst van betaling – te versturen. Indien de levering vertraging oploopt zal de consument daarvan bericht ontvangen. De consument heeft in dat geval het recht om de bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren.

Ook is het mogelijk uw bestelling zelf af te halen op het hoofdkantoor van De Rode Krokodil. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Niet thuis?

PostNL zal het pakket eerst bij de buren proberen te bezorgen. Lukt dit niet, dan wordt het pakket naar het dichtsbijzijnde PostNL kantoor gebracht. U krijgt een email waarin vermeld wordt naar welk kantoor hij gebracht is. 

Is dit pakket na een week niet opgehaald dan retourneert PostNL de bestelling naar ons. In gezamenlijk overleg kunnen wij de bestelling opnieuw verzenden, hiervoor zullen wij extra verzendkosten in rekening brengen. Na ontvangst van betaling zullen wij het pakket opnieuw verzenden. 

 

Retourzending

Is het gekochte artikel toch niet naar wens? Dit kan gebeuren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via internet het recht om je aankoop te retourneren zonder opgaaf van redenen. Dit geld voor alle producten die De Rode Krokodil verkoopt.

Artikelen kunnen worden geretourneerd indien aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan [email protected] gemeld te worden
  • Retourzendingen moeten binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je pakket gebeuren.
  • Het product dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd.
  • Zorg ervoor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres, je bankrekeningnummer en het nummer van je leveringsbon.
  • Indien er door De Rode Krokodil een fout is gemaakt nemen wij uiteraard alle verzendkosten voor onze rekening. De beoordeling hiervan ligt te allen tijde bij De Rode Krokodil
  • Wij kunnen, indien gewenst, een retourlabel verzorgen. De kosten hiervan bedragen €6,25

 

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij je aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 14 kalenderdagen gebeurd zijn.

 

U kunt het product/ de producten retourneren aan

 

De Rode Krokodil

Duurzaam speelgoed

Dirrick Gerritszstraat 5

1135 GW Edam

Nederland

 

International delivery

Do you want to place an order from another country? This is of course no problem. Please take into account that will take a little longer. This differs per country and is difficult to estimate. We use the following shipping costs for international orders:

  • Belgium    €8.75   (free of charge in case order value exceeds €100)
  • France      €14      (free of charge in case order value exceeds €150)
  • Germany  €9.25   (free of charge in case order value exceeds €100)

Is your country not listed? Please contact us at: [email protected] or telephone number: (0031) 628235971

 

Heb je nog vragen over de bezorging van je pakket?

Wij helpen je graag verder via:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »