350 - 499 stukjes

Min: €0 Max: €20

Hoe meer puzzelstukjes, hoe groter de uitdaging, hoe groter de voldoening. Puzzels vanaf 350 stukjes worden gemaakt wanneer kinderen gemiddeld 7 jaar oud zijn. Het zelfvertrouwen groeit wanneer ze de puzzel voltooid hebben. De leeftijd is een advies leeftijd, er moet goed gekeken worden naar de vaardigheden van een kind. Belangrijk is om ze voldoende uit te dagen maar niet te ontmoedigen wanneer ze puzzels nog te moeilijk zijn. 


Cobble Hill puzzel - Puppy pail

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Djeco puzzel Zeepaardje

€14,50

Prachtige puzzel in de vorm van een zeepaardje. Deze puzzel heeft geen hoekjes en rechte randen en is daardoor nog uitdagender.

Djeco puzzel Octopus

€14,50

Prachtige puzzel in de vorm van een octopus. Deze puzzel heeft geen hoekjes en rechte randen en is daardoor nog uitdagender.

Djeco Puzzel - Aap - 350 stukjes

€15,95

Prachtige, kleurrijke silhouetpuzzel in de vorm van een Aap van het Franse merk Djeco. Doordat de puzzel geen hoekjes en rechte randen heeft is hij nog uitdagender.

Djeco puzzel - River party - 350 stukjes

€17,50

Er is een klein feestje bij de rivier en alle bewoners en dieren komen kijken. De puzzel heeft 350 stukjes en bevat veel kleine details. Puzzel hem gauw in elkaar en ontdek wat er allemaal op staat. 

Djeco puzzel - Dodo - 350 stukjes

€15,95

Prachtige, kleurrijke silhouetpuzzel in de vorm van een Dodo. Doordat de puzzel geen hoekjes en rechte randen heeft is hij nog uitdagender. De Dodo zelf is bedrukt met allerlei kleurrijke vogels, echt een unieke puzzel. 

Djeco puzzel - Summerlake 350 stukjes

€14,50

Deze prachtige puzzel van Djeco heeft 350 stukjes, is bijna een meter lang en er is zoveel op te zien! De dieren houden een slaapfeestje op het meer, het ziet er allemaal dromerig mooi uit.

Cobble Hill puzzel - Dragon flight

€16,95

Dit drakengevecht wordt gespeeld met veel publiek. Wie zal hiervan de winnaar worden? Het gaat er in ieder geval hard aan toe.

Cobble Hill puzzel - Realm of the unicorn

€16,95

Deze eenhoorn komt regelrecht uit een sprookje gelopen! De kleuren van deze Cobble Hill puzzel zijn echt prachtig.

Cobble Hill puzzel - Frog pile

€16,95

Ooit wel eens een stapel kikkers gezien? Leg de hele puzzel in elkaar en zie hoe dat eruit ziet! De puzzels van Cobble Hill laat je ontsnappen uit de realiteit.

Cobble Hill puzzel - Earth day

€16,95

Prachtige natuurpuzzel van Cobble Hill met maar liefst 350 stukjes. De puzzel geeft een uniek kijkje in de kleurrijke dierenwereld.

Cobble Hill puzzel - Reptiles and amphibians

€16,95

Deze puzzel met verschillende reptielen bevat maar liefst 350 stukjes! Met de puzzels van Cobble Hille stap je een magische wereld in.

Cobble Hill puzzel - Candy cottage

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Zoek niet verder, de puzzels van Cobble Hill laten je ontsnappen aan de realiteit. Doordat aan de ene kant kleine en de andere kant grote stukjes zijn is dit echt een gezinspuzzel.

Cobble Hill puzzel - Candy counter

€16,95

De 'Candy counter' staat vol lekker, zet jij de snoeppoten op de juiste plaats? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Cobble Hill puzzel - more ice cream

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Djeco puzzel Miss Birdy

€14,50

Miss Birdy woont in een prachtige, kleurrijke droomwereld welke wordt weergegeven op een unieke puzzel van maar liefst 350 stukjes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »