Min: €0 Max: €200

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 

De collectie gebouwen bevat bruggen, kerststallen, kippenhok en grotten. 


Ostheimer kerststal

€163,95

UITVERKOCHT Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal.

Ostheimer drakengrot

€67,95

Prachtige massief houten drakengrot van Ostheimer bestaande uit twee delen die je achter elkaar kan zetten. Dit geeft de grot extra diepte en ruimte voor de draak.

Ostheimer stal of poppenhuis

€124,95

Prachtig houten poppenhuis van het merk Ostheimer. Hij heeft veel ruimte voor verschillende houten figuren en kan in de kerstperiode dienen als kerststal. 

Ostheimer kerststal klein

€62,50

Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal.

Ostheimer ijsschots

€12,95

UITVERKOCHT Deze ijsschots van Ostheimer mag zeker niet ontbreken aan je collectie!

Ostheimer Sprookjes huis

€142,50

Het nieuwe sprookjes huis van Ostheimer is een echte aanwinst voor je collectie!!

Ostheimer konijnenhok

€65,50

De konijnen van Ostheimer zijn zo blij met hun nieuwe onderkomen! Maar er zijn kapers op de kust.....ook de kippen zien dit hok wel zitten!

Ostheimer kippenhok

€86,95

Dit prachtige houten kippenhok van Ostheimer maakt je boerderij compleet.

Ostheimer brug

€24,95

Natuurhouten brug met leuning van het merk Ostheimer. Combineer hem met bomen, struiken, water en dieren van Ostheimer en maak je speelwereld compleet. 

Ostheimer ijsschots 4-delig

€36,95

UITVERKOCHT Creëer een prachtige winterse speelset met deze set van 4 ijsschotsen van Ostheimer. Laat er pinguins of ijsberen op spelen, wie zal er het eerst in het water vallen? 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »