Baby!!

Min: €0 Max: €65

Babyspeelgoed is gericht op het stimuleren van de fysieke en mentale ontwikkeling. Van nature zijn baby's erg nieuwsgierig en spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen. Bij ons vind je alles voor je baby, om te spelen, leren en ontdekken maar ook voor de babykamer en badtijd. 

 


Djeco muziekdoosje Kat

€19,95

Elk klein meisje heeft sieraden en heeft een plaats nodig om deze op te bergen. Dit prachtige sieradendoosje heeft een hoofdvak met een spiegel, een lade en ook nog een schattig poesje dat ronddraait op haar favoriete liedje: 'Oh! Susanna' van Stephen Fos

Ostheimer Mobiel - Nils Holgersson

€62,50

Wie kent het kinderboek van Nils Holgersson niet? Deze prachtige mobiel is hierop geïnspireerd. Je ziet Nils vliegen op de rug van de wilde zwanen onderweg naar prachtige avonturen.

Djeco Mobiel- gekleurde vogels- katsumi

€26,50

De vrolijke vogeltjes vliegen door de kamer en zweven zo je dromen in. Heerlijk om onder weg te dromen of naar te kijken.

Tikiri Bijt- en Badspeelgoed Leeuw

€13,95

Het bijt- en badspeeltje Leeuw is onderdeel van de My First Zoo collectie van Tikiri. Leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Djeco sieradendoosje Panda

€24,95

Elk klein meisje heeft sieraden en heeft een plaats nodig om deze op te bergen. Dit prachtige sieradendoosje heeft een hoofdvak met een spiegel, een lade en ook nog een schattige, kleine panda die ronddraait op haar favoriete liedje.

Djeco Mobiel - Jungle

€21,95

Wees maar niet bang! De wilde dieren aan deze prachtige mobiel van Djeco zijn er om je te beschermen! De mobiel bestaat uit 15 verschillende wilde dieren die prachtig bewegen door de lichtste aanrakingen. Heerlijk om onder weg te dromen of naar te kijken.

Djeco Mobiel - Space

€23,95

Waan je in de ruimte met dit prachtige mobiel van Djeco. Heerlijk om onder weg te dromen of naar te kijken. Een raket, sterren en zelfs ruimtewezens! 

Tikiri Bijt- en Badspeelgoed Olifant

€13,95

Het bijt- en badspeeltje Olifant is onderdeel van de My First Zoo collectie van Tikiri. Leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Ostheimer Mobiel - Sterrendaalders

€25,95

Zoals elk product dat Ostheimer maakt worden ook de houten mobiles met veel liefde en zorg gemaakt en met de hand geschilderd. Zo ook deze met een meisje dat danst tussen de sterren onder de wolken. 

Djeco muziekdoos Boom

€27,95

Prachtig gekleurde muziekdoos in de vorm van een boom, om al je kostbaarheden in te bewaren!

Djeco muziekdoos Hart

€21,95

Dit muziekdoosje in de vorm van een hart bewaart al je juwelen en kostbaarheden.

Djeco trekfiguur Bunny boum

€21,95

Dit leuke trekfiguur van Djeco maakt het liefst de hele dag muziek.

Djeco sneeuwbol en nachtlampje Vliegtuig

€39,95

Dit magische nachtlampje is een must-have voor elke kinderkamer!

Ostheimer Mobiel - Herder met schaapjes

€57,95

Dit herdertje is op zoek naar al zijn schaapjes. Ze rennen graag rondt zodat je kindje ernaar kan kijken!

Tikiri Bijt & bad speelgoed - Egel

€13,95

Dit egeltje is echt superschattig en kijkt om zich heen op zoek naar zijn vriendjes van de lijn Goodnight Wildwood van Tikiri. De speeltjes zijn leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Tikiri Bijt & bad speelgoed - Beer

€13,95

Dit beertje is nog te klein om te jagen en gaat liever met zijn vriendjes kattenkwaad uithalen. Het beertje is onderdeel van de Goodnight Wildwood lijn van Tikiri. De speeltjes zijn leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Djeco houten blokpuzzel Cubabasic

€8,95

Deze mooie puzzel van Djeco bestaat uit 4 houten blokken die samen maar liefst 6 verschillende puzzels maken. Draai de blokken en probeer de juiste afbeelding te zoeken. Lukt het je om de olifant, de kip, varken, zeester, pinguïn en schildpad te maken? 

Haba buggyboekje dierenvrienden

€6,95

Dit leuke buggyboek biedt kleine ontdekkers pagina na pagina veel plezier, afwisseling en een goed humeur – onderweg, maar natuurlijk ook thuis.

Trixie baby badcape met washandje 'Sheep'

€27,95

Badkamerset van Trixie met lief schaapjesmotief in een neutrale kleur. Deze set bevat een badcape en een bijpassend washandje, ook in badstof.

Trixie baby badjas 'Cats'

€44,95

Na het badderen heerlijk warm en rozig wegduiken in deze heerlijke badjasjes van Trixie.

Djeco muziekdoos Ballerina

€22,95

Elk klein meisje heeft sieraden en heeft een plaats nodig om deze op te bergen. Dit prachtige sieradendoosje heeft een hoofdvak met een spiegel, een lade en ook nog een mooie ballerina die ronddraait op haar favoriete liedje: 'Invitation to the Dance' van

Djeco sneeuwbol en nachtlampje Lila en puppy

€39,95

Dit magische nachtlampje is een must-have voor elke kinderkamer!

Djeco stapeltoren Cubanimo

€28,50

Kleurige blokkenset van 14 blokken, in verschillende vormen, en 3 diertjes; een koetje, een hond en een poesje.

Haba houten rammelaar allerliefst hart

€14,95

Met dit kleurrijke hartje speelt jouw baby het allerliefst. De gekleurde ringen en houten cilinders zitten stevig rond een elastisch koord. Het stimuleert de fijne motoriek en moedigt aan tot het vasthouden van speeltjes.

Pagina 1 van 8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »