Baby!!

Min: €0 Max: €65

Babyspeelgoed is gericht op het stimuleren van de fysieke en mentale ontwikkeling. Van nature zijn baby's erg nieuwsgierig en spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen. Bij ons vind je alles voor je baby, om te spelen, leren en ontdekken maar ook voor de babykamer en badtijd. 

 


Djeco nachtlampje Betoverde boom

€15,95

Als het donker wordt veranderd dit mooie schilderijtje in een magisch nachtlampje. In het donker zie je pas wie zich verstopt heeft achter dat bosje....en waar is het schildpadje nou?

Ostheimer Mobiel - Nils Holgersson

€62,50

Wie kent het kinderboek van Nils Holgersson niet? Deze prachtige mobiel is hierop geïnspireerd. Je ziet Nils vliegen op de rug van de wilde zwanen onderweg naar prachtige avonturen.

Djeco mobiel Vogelkooi

€27,50

Deze prachtige mobiel van Djeco is echt een genot om naar te kijken, de 10 vogeltjes vliegen heerlijk in het rond. Kijk jij met ons mee?

Djeco stapeltoren Cubanimo

€28,50

Kleurige blokkenset van 14 blokken, in verschillende vormen, en 3 diertjes; een koetje, een hond en een poesje.

Trixie baby badjas 'Silly Sloth'

€44,95

Na het badderen heerlijk warm en rozig wegduiken in dit badjasje van Trixie met schattige luiaards.

Djeco muziekdoosje Kat

€19,95

Elk klein meisje heeft sieraden en heeft een plaats nodig om deze op te bergen. Dit prachtige sieradendoosje heeft een hoofdvak met een spiegel, een lade en ook nog een schattig poesje dat ronddraait op haar favoriete liedje: 'Oh! Susanna' van Stephen Fos

Djeco Mobiel - Vlinders

€19,95

Deze mobiel met vlinders en bloemen van het met Djeco is sprookjesachtig mooi! De papieren vlinders zijn heel licht van gewicht en bij elke lichte windvlaag of aanraking vliegen ze vrolijk in het rond.

Trixie baby hydrofiele washand 'Silly Sloth' set van 3

€9,45

Met deze set superzachte washandjes in tetrastof wordt het badmoment een waar festijn.

Trixie baby slaapzak tussenseizoen 70 cm 'Ribble Rose'

€54,95

Heerlijk zachte slaapzak voor de 'twijfelmaanden' in het tussenseizoen in Ribble Rose stof.

Moulin Roty spaarpot uil

€23,95 €17,95

Kijk eens hoe liefdevol mama uil is voor haar kleintje! Ze zal vast ook zo goed op jouw centjes passen!

Djeco tuimelaar Pinguïn

€19,95

Deze schattige tuimelaar van het Franse merk Djeco is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook om naar te luisteren.

Djeco houten trek-olifant 'Indy'

€27,50

Met deze vrolijke trek-olifant loopt je dreumes overal naartoe! De blauwe vogel die op zijn kont zit 'fladdert' gezellig mee. De houten wielen zijn voorzien van een kunststof ribbeltje zodat hij soepel rijdt en de vloer niet beschadigt.

Haba bijtspeeltje Rups

€9,95

Deze schattige rups met zijn verschillende oppervlaktestructuren is niet alleen leuk om aan te voelen, ook om in te bijten. Het ontspant de kaakspieren en helpt zo bij het krijgen van tandjes.

Haba hangfiguur Kever Juul

€24,95 €19,95

Als deze kakelbonte kever komt aangevlogen, is een goed humeur verzekerd!

Djeco Mobiel - Vrolijke vogels

€19,95

Deze mobiel met kleurige vogels van het merk Djeco is sprookjesachtig mooi! De vogels zijn heel licht van gewicht en bij elke lichte windvlaag of aanraking vliegen ze vrolijk in het rond.

Tikiri Bijt & bad speelgoed - Vosje

€14,95

Dit vosje is op zoek naar zijn vriendjes van de Artic animals lijn van Tikiri. Leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen. Spaar ze allemaal en maak er een gezellige beestenboel van in bad! Ideaal als kraamcadeautje en bij doorkomende ta

Tikiri Bijt & bad speelgoed - Egel

€13,95

Dit egeltje is echt superschattig en kijkt om zich heen op zoek naar zijn vriendjes van de lijn Goodnight Wildwood van Tikiri. De speeltjes zijn leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Djeco mobiel - dierencarnaval

€27,50

Deze vrolijke dieren lopen de polonaise door de kinderkamer. Door de lichte materialen lijken de dieren wel echt te dansen, het is een echte eye catcher in de kinderkamer.

Djeco houten blokpuzzel Cubabasic

€8,95

Deze mooie puzzel van Djeco bestaat uit 4 houten blokken die samen maar liefst 6 verschillende puzzels maken. Draai de blokken en probeer de juiste afbeelding te zoeken. Lukt het je om de olifant, de kip, varken, zeester, pinguïn en schildpad te maken? 

Tikiri Bijt- en Badspeelgoed Olifant

€13,95

Het bijt- en badspeeltje Olifant is onderdeel van de My First Zoo collectie van Tikiri. Leuk om mee te rammelen, op te bijten of mee in bad te nemen.

Djeco muziekdoos Boom

€27,95

Prachtig gekleurde muziekdoos in de vorm van een boom, om al je kostbaarheden in te bewaren!

Djeco raamstickers Vogels op takjes

€14,50

Prachtige set herbruikbare stickers van vogels op takjes! Maak van je raam een sprookjesachtig tafereel.

Djeco mobiel Baby dieren

€24,95

Deze mooie mobiel van Djeco staat vast prachtig in de kinderkamer! De diertjes spelen er vrolijk op los, heerlijk om naar te kijken of onder weg te dromen..

Djeco muziekdoos Eenhoorn

€24,50

Dit magische muziekdoosje met een eenhoorn aan de binnenkant staat prachtig op elke kinderkamer.

Pagina 1 van 8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »