Betaalmethoden

Betalingen vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Het is mogelijk dat de betalingsmethoden in de toekomst zal worden uitgebreid.

 

  •           Vooruitbetaling via overboeking per bank of giro
  •           Betaling via iDEAL
  •           Betaling via Paypal
  •           Betaling via Klarna achteraf betalen 

 

Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan De Rode Krokodil gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen worden verstuurd.

Wanneer u gebruik wilt maken van Klarna achteraf betalen wordt er namen ons een factuur gestuurd wanneer de order is verzonden. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen om de factuur te betalen. Klarna later betalen is beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland. 

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens doorgeven aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en om die betaalmethoden af ​​te stemmen op u. Uw overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Klarna's eigen privacyverklaring. "

 

Onze bankgegevens:

IBAN:              NL95RABO0184893828       

BIC:                RABONL2U

T.n.v.:             De Rode Krokodil

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »