Prachtige houten figuren en dieren van de boerderij

Min: €0 Max: €150

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 


Ostheimer Grootmoeder 10020

€18,95

Houten grootmoeder van Ostheimer. Samen met roodkapje, de wolf en de jager is dit een leuke set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer schaap staand 11602

€13,50

Dit schaap van Ostheimer vindt het heerlijk om te springen in de wei. Maar ook in de kerststal voelt ze zich prima op haar gemak.

Ostheimer ezel klein kop omhoog

€13,50

Dit schattige ezeltje heeft het erg naar zijn zin op de boerderij.

Ostheimer varken gevlekt

€15,95

Dit vrolijke varken heeft het heel erg naar haar zin op de boerderij.

Ostheimer peuter 10017

€13,50

Deze ondeugende peuter speelt graag met zijn broertjes en zusjes maar ook met de dieren op de boerderij. Hij rent achter de kippen aan en rolt door de modder de varkens.

Ostheimer eend vrouwtje 13214

€11,50

Deze prachtige eend van Ostheimer speelt het liefst de hele dag met haar kroost, haar vriendinnen noemen haar dan ook een echte "moederkloek"
Ze is op dit moment 4 cm hoog en daar is ze best tevreden mee.

Ostheimer eend mannetje 13211

€12,95

Deze stoere eend van Ostheimer is de "koning" van de vijver, hij zwemt altijd rond met zijn hoofd omhoog. Maar stiekem is hij ook heel lief hoor, wil jij zijn vriendje zijn?

Ostheimer koe 11043

€19,50

Deze koe van Ostheimer vindt het echt geweldig op de boerderij. Lekker de hele dag gras eten en met de andere koeien kletsen, wat wil een koe nou nog meer?

Ostheimer Duitse herder 10506

€12,50

Deze Duitse herder van Ostheimer vindt het heerlijk op de boerderij! Eigenlijk moet hij helpen om de schapen te hoeden maar hij vindt het stiekem leuker om met de schapen te spelen. Doe je ook mee?

Ostheimer lammetje liggend 11604

€8,50

Dit lieve lammetje van Ostheimer ligt graag urenlang heerlijk te luieren in het gras. Hij is nu 4,5 cm hoog maar door veel te slapen hoopt hij ooit net zo groot als zijn vader te worden.

Ostheimer varken gevlekt kop omlaag

€15,95

Dit vrolijke varken heeft het heel erg naar haar zin op de boerderij.

Ostheimer herdersjongen 10025

€16,50

Deze herdersjongen is 11 cm hoog en speelt graag met de andere houten figuren van Ostheimer. 

Ostheimer kuiken bruin 13119

€5,95

Dit schattige kuikentje van Ostheimer is een beetje verlegen. Misschien vind jij het leuk om met haar te spelen? Tikkertje vindt ze erg leuk maar ook verstoppertje is favoriet.

Ostheimer kat 11406

€10,50

Deze prachtige rooie kat heeft het prima naar zijn zin op de boerderij, hij heeft er veel vriendjes waar hij de hele dag mee kan spelen. Hij is op dit moment 5,4 cm hoog maar nog lang niet klaar met groeien.

Ostheimer kat springend 11402

€11,50

Deze kat van Ostheimer heeft het prima naar zijn zin op de boerderij. Het liefst ligt hij lekker te luieren op de hooizolder maar ook een spelletje met al zijn boerderijvriendjes vindt hij erg leuk om te doen.

Ostheimer koe 11042

€19,95

Deze koe van Ostheimer vindt het echt geweldig op de boerderij. Lekker de hele dag gras eten en met de andere koeien kletsen, wat wil een koe nou nog meer?

Ostheimer stier zwart 11041

€19,50

Op deze stoere stier van Ostheimer zijn alle koeien stiekem een beetje verliefd. Maar dat is ook niet zo gek...hij is namelijk ook heel erg lief!

Ostheimer kalfje bruin 11024

€16,50

Dit schattige kalfje van Ostheimer geniet iedere dag van het leven op de boerderij. Ze heeft heel veel vriendjes en vriendinnetjes en ze wil ook graag jouw vriendinnetje worden.

Ostheimer Biggetje 10904

€7,50

Dit schattige biggetje van Ostheimer speelt graag de hele dag! Lekker rollen in de modder is zijn grootste hobby!

Ostheimer eend zwemmend

€12,50

Deze vrolijke eend van Ostheimer zwemt graag de hele dag rondjes in de grote vijver.

Ostheimer kip oker

€13,50

Ga je mee op avontuur? Deze vrolijke kip van ostheimer beleeft iedere dag een nieuw verhaal.

Ostheimer haas zittend

€10,95

Deze vrolijke haas van Ostheimer heeft het erg naar zijn zin in het grote bos.

Ostheimer kalfje staand

€15,50

Dit kalfje van Ostheimer vindt het echt geweldig op de boerderij. Lekker de hele dag gras eten en met de andere kalfjes kletsen, wat wil een kalfje nou nog meer?

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »