Prachtige houten figuren en dieren van de boerderij

Min: €0 Max: €150

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 


Ostheimer kat klein kop omhoog 11407

€12,50

UITVERKOCHT Dit lieve katje van Ostheimer heeft het heel erg naar zijn zin op de boerderij!

Ostheimer pauw veren open

€32,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren. Alleen vergeet ze steeds haar veren te laten zakken en wordt ze snel gevonden.

Ostheimer Ganzenhoedster 13301

€21,50

UITVERKOCHT Dit lieflijke meisje is een ganzenhoedster en ze is net bezig met het voederen van de ganzen. Help je haar een handje? 

Ostheimer paard wit 11116

€22,50

UITVERKOCHT Dit lieve paard van Ostheimer heeft het prima naar zijn zin op de boerderij!

Ostheimer boerin

€24,50

UITVERKOCHT De boerin van Ostheimer is zo blij dat ze op de boerderij woont. Ze kan lekker de hele dag met alle dieren knuffelen, wat wil een boerin nou nog meer?

Ostheimer pauw

€24,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren van Ostheimer.

Ostheimer Vader II

€23,95

UITVERKOCHT Deze vader van Ostheimer stoeit graag met zijn kinderen, ook speelt hij graag verstoppertje met ze, zin om mee te doen?

Ostheimer Duitse herder 10506

€14,50

UITVERKOCHT Deze Duitse herder van Ostheimer vindt het heerlijk op de boerderij! Eigenlijk moet hij helpen om de schapen te hoeden maar hij vindt het stiekem leuker om met de schapen te spelen. Doe je ook mee?

Ostheimer Hond - Naturel hout

€12,50

Deze prachtige handgemaakte hond is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. De figuren uit deze serie hebben allemaal ronde hoeken en zijn gemaakt van zacht hout.

Ostheimer jonkvrouw

€22,95

De Ostheimer jonkvrouw is onderdeel van de Ostheimer Kasteelserie. Staat ze op de uitkijk naar haar stoere ridder of is ze onderweg naar het diner met de koning?

Ostheimer dalmatiër

€13,95

UITVERKOCHT Deze vrolijke dalmatiër heeft het heel erg naar zijn zin op de boerderij.

Ostheimer peuter 10017

€13,50

UITVERKOCHT Deze ondeugende peuter speelt graag met zijn broertjes en zusjes maar ook met de dieren op de boerderij. Hij rent achter de kippen aan en rolt door de modder de varkens.

Ostheimer Mo

€17,95

UITVERKOCHT Dit lieve jongetje met de mooie naam Mo kan met dieren praten!

Ostheimer kikker

€10,50

Deze vrolijke kikker vermaakt zich prima in het grote bos.

Ostheimer stal of poppenhuis

€124,95

Prachtig houten poppenhuis van het merk Ostheimer. Hij heeft veel ruimte voor verschillende houten figuren en kan in de kerstperiode dienen als kerststal. 

Ostheimer ezel liggend

€18,50

Deze mooie ezel van Ostheimer past perfect in de kerststal. Maar na de kerstperiode woont hij graag bij de andere dieren op de boerderij.

Ostheimer geitenbok

€15,95

UITVERKOCHT Ostheimer geitenbok heeft het erg naar zijn zin op de boerderij! Hij speelt graag verstoppertje met de andere Ostheimer boerderijdieren

Ostheimer Shetland pony

€19,95

UITVERKOCHT Deze vrolijke pony heeft het erg naar haar zin op de boerderij.

Ostheimer koe 11042

€19,95

UITVERKOCHT Deze koe van Ostheimer vindt het echt geweldig op de boerderij. Lekker de hele dag gras eten en met de andere koeien kletsen, wat wil een koe nou nog meer?

Ostheimer Roodkapje 25090

€18,50

UITVERKOCHT Houten roodkapje van Ostheimer. Samen met grootmoeder, de wolf en de jager is dit een prachtige set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Grootmoeder 10020

€18,95

UITVERKOCHT Houten grootmoeder van Ostheimer. Samen met roodkapje, de wolf en de jager is dit een leuke set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Jager 25301

€20,50

UITVERKOCHT Mooie houten jager van Ostheimer. De jager is 15 cm hoog. Samen met grootmoeder, roodkapje en de wolf is dit een mooi setje om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Paard - Naturel hout

€12,50

Dit prachtige handgemaakte paardje is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. De figuren uit deze serie hebben allemaal ronde hoeken en zijn gemaakt van zacht hout.

Ostheimer Dochter II

€17,95

UITVERKOCHT Deze lieve dochter van Ostheimer helpt graag mee op de Ostheimer boerderij.

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »