Prachtige houten figuren en dieren van de boerderij

Min: €0 Max: €250

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 


Ostheimer pauw

€32,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren van Ostheimer.

Ostheimer Heidi 26502

€19,95

UITVERKOCHT Heidi is een stoere meid die in de bergen opgroeit. Samen met haar geiten speelt ze het liefst de hele dag buiten.

Ostheimer pony

€18,95

Prachtige handgemaakte pony met lederen teugels. Maak je eigen (kinder)boerderij en verzin de meest prachtige verhalen.

Ostheimer pauw veren open

€39,95

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren. Alleen vergeet ze steeds haar veren te laten zakken en wordt ze snel gevonden.

Ostheimer Moorland ram

€18,50

UITVERKOCHT Ostheimer Moorland ram speelt graag tikkertje met de andere boerderijdieren van Ostheimer.

Ostheimer Ekster 16809

€13,50

Met zijn opvallende zwart witte veren is deze Ekster een plaatje om te zien. Hij fladdert graag rond in het bos maar staat ook prachtig in de vogelboom van Ostheimer.

Ostheimer herdersjongen 10025

€16,50

UITVERKOCHT Deze herdersjongen is 11 cm hoog en speelt graag met de andere houten figuren van Ostheimer. 

Ostheimer kat 11406

€13,95

Deze prachtige rooie kat heeft het prima naar zijn zin op de boerderij, hij heeft er veel vriendjes waar hij de hele dag mee kan spelen. Hij is op dit moment 5,4 cm hoog maar nog lang niet klaar met groeien.

Ostheimer Jager 25301

€20,50

UITVERKOCHT Mooie houten jager van Ostheimer. De jager is 15 cm hoog. Samen met grootmoeder, roodkapje en de wolf is dit een mooi setje om urenlang mee te spelen.

Ostheimer teckel

€11,50

UITVERKOCHT Deze vrolijke teckel heeft het heel erg naar zijn zin op de boerderij.

Ostheimer Bremer ezel

€17,50

UITVERKOCHT Met deze ezel van Ostheimer kan los gespeeld worden maar ook leuk in combinatie mer de andere Bremer stadsmuzikanten.

Ostheimer Ganzenhoedster 13301

€26,50

Dit lieflijke meisje is een ganzenhoedster en ze is net bezig met het voederen van de ganzen. Help je haar een handje? 

Ostheimer koe 11042

€19,95

UITVERKOCHT Deze koe van Ostheimer vindt het echt geweldig op de boerderij. Lekker de hele dag gras eten en met de andere koeien kletsen, wat wil een koe nou nog meer?

Ostheimer moeder 10012

€20,95

UITVERKOCHT Deze mooie moeder van Ostheimer is 14,4 cm hoog en erg knap. Ze helpt graag een handje op de boerderij en dan voert ze het liefst de kippen.

Ostheimer Paardenstal

€249,50

UITVERKOCHT Deze prachtige handgemaakte houten paardenstal van Ostheimer is echt vakwerk. De stal biedt 3 paarden onderdak en heeft bovenin nog ruimte voor hooi.

Ostheimer ooievaar

€16,50

UITVERKOCHT Deze lieve ooievaar speelt graag tikkertje met de andere bosdieren van Ostheimer.

Ostheimer collie

€13,95

UITVERKOCHT Deze vrolijke collie heeft het heel erg naar haar zin op de boerderij.

Ostheimer berner sennenhond 10521

€18,95

De Berner Sennenhond staat bekend als een aanhankelijke en trouwe hond. Ze hebben veel beweging nodig en houden van gezelschap. Het liefst spelen ze met kinderen, kijk maar uit met andere honden ze kunnen erg dominant zijn!

Ostheimer Roodkapje 25090

€27,50

UITVERKOCHT Houten roodkapje van Ostheimer. Samen met grootmoeder, de wolf en de jager is dit een prachtige set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Vader II

€24,95

UITVERKOCHT Deze vader van Ostheimer stoeit graag met zijn kinderen, ook speelt hij graag verstoppertje met ze, zin om mee te doen?

Ostheimer paard met zadel

€25,50

UITVERKOCHT Mooie handgemaakte houten paard met blauw beschilderd zadel. Hij kan als koninklijk metgezel gebruikt worden, of heerlijk op de boerderij met zijn vriendjes.

Ostheimer Shetland veulen

€19,95

UITVERKOCHT Dit vrolijke veulen is een beetje ondeugend!

Ostheimer herdersjongen met staf

€18,50

UITVERKOCHT Deze herdersjongen van Ostheimer vindt het heerlijk om de bergen in te trekken met de kudde. Zin om mee te gaan?

Pagina 1 van 8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »