Prachtige houten figuren en dieren van de boerderij

Min: €0 Max: €150

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 


Ostheimer pauw veren open

€32,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren. Alleen vergeet ze steeds haar veren te laten zakken en wordt ze snel gevonden.

Ostheimer Dochter II

€17,95

UITVERKOCHT Deze lieve dochter van Ostheimer helpt graag mee op de Ostheimer boerderij.

Ostheimer kat klein kop omhoog 11407

€12,50

Dit lieve katje van Ostheimer heeft het heel erg naar zijn zin op de boerderij!

Ostheimer slak

€12,95

UITVERKOCHT Deze leuke slak van Ostheimer speelt graag tikkertje met de andere bosdieren!

Ostheimer eend zwemmend

€13,50

Deze vrolijke eend van Ostheimer zwemt graag de hele dag rondjes in de grote vijver.

Ostheimer kat zittend

€12,50

Dit lieve katje kijkt het liefst om haar heen. Door de ronde onderkant gaat ze wiegen wanneer je haar een klein zetje geeft. 

Ostheimer Vader II

€23,95

Deze vader van Ostheimer stoeit graag met zijn kinderen, ook speelt hij graag verstoppertje met ze, zin om mee te doen?

Ostheimer Mo

€17,95

UITVERKOCHT Dit lieve jongetje met de mooie naam Mo kan met dieren praten!

Ostheimer Jager 25301

€20,50

UITVERKOCHT Mooie houten jager van Ostheimer. De jager is 15 cm hoog. Samen met grootmoeder, roodkapje en de wolf is dit een mooi setje om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Heidi 26502

€19,95

UITVERKOCHT Heidi is een stoere meid die in de bergen opgroeit. Samen met haar geiten speelt ze het liefst de hele dag buiten.

Ostheimer Roodkapje 25090

€18,50

UITVERKOCHT Houten roodkapje van Ostheimer. Samen met grootmoeder, de wolf en de jager is dit een prachtige set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Bremer ezel

€17,50

UITVERKOCHT Met deze ezel van Ostheimer kan los gespeeld worden maar ook leuk in combinatie mer de andere Bremer stadsmuzikanten.

Ostheimer Ganzenhoedster 13301

€21,50

UITVERKOCHT Dit lieflijke meisje is een ganzenhoedster en ze is net bezig met het voederen van de ganzen. Help je haar een handje? 

Ostheimer Grootmoeder 10020

€18,95

UITVERKOCHT Houten grootmoeder van Ostheimer. Samen met roodkapje, de wolf en de jager is dit een leuke set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Peuter II

€14,95

Deze schattige peuter van Ostheimer is nog een beetje verlegen.

Ostheimer Duitse herder 10506

€14,50

Deze Duitse herder van Ostheimer vindt het heerlijk op de boerderij! Eigenlijk moet hij helpen om de schapen te hoeden maar hij vindt het stiekem leuker om met de schapen te spelen. Doe je ook mee?

Ostheimer herdersjongen 10025

€16,50

UITVERKOCHT Deze herdersjongen is 11 cm hoog en speelt graag met de andere houten figuren van Ostheimer. 

Ostheimer peuter 10017

€13,50

UITVERKOCHT Deze ondeugende peuter speelt graag met zijn broertjes en zusjes maar ook met de dieren op de boerderij. Hij rent achter de kippen aan en rolt door de modder de varkens.

Ostheimer kuiken bruin 13119

€6,95

Dit schattige kuikentje van Ostheimer is een beetje verlegen. Misschien vind jij het leuk om met haar te spelen? Tikkertje vindt ze erg leuk maar ook verstoppertje is favoriet.

Ostheimer konijn zittend

€11,50

UITVERKOCHT Dit schattige konijntje speelt graag tikkertje met de andere dieren van Ostheimer.

Ostheimer kikker

€9,95

UITVERKOCHT Deze vrolijke kikker vermaakt zich prima in het grote bos.

Ostheimer berner sennenhond 10521

€16,50

De Berner Sennenhond staat bekend als een aanhankelijke en trouwe hond. Ze hebben veel beweging nodig en houden van gezelschap. Het liefst spelen ze met kinderen, kijk maar uit met andere honden ze kunnen erg dominant zijn!

Ostheimer kat 11406

€10,50

UITVERKOCHT Deze prachtige rooie kat heeft het prima naar zijn zin op de boerderij, hij heeft er veel vriendjes waar hij de hele dag mee kan spelen. Hij is op dit moment 5,4 cm hoog maar nog lang niet klaar met groeien.

Ostheimer stal of poppenhuis

€124,95

Prachtig houten poppenhuis van het merk Ostheimer. Hij heeft veel ruimte voor verschillende houten figuren en kan in de kerstperiode dienen als kerststal. 

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »