Prachtige houten figuren en dieren van de boerderij

Min: €0 Max: €150

De houten figuren van Ostheimer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden, met veel liefde, in Duitsland gemaakt. Het hout voor de figuren van Ostheimer komt uit duurzaam inheemse bosbouw. Ze worden behandeld met natuurlijke kleuren en biologische oliën. Zo willen zij een betoverende speelwereld creëren voor kinderen. 


Ostheimer kat klein kop omhoog 11407

€12,50

UITVERKOCHT Dit lieve katje van Ostheimer heeft het heel erg naar zijn zin op de boerderij!

Ostheimer pauw

€24,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren van Ostheimer.

Ostheimer Ganzenhoedster 13301

€21,50

UITVERKOCHT Dit lieflijke meisje is een ganzenhoedster en ze is net bezig met het voederen van de ganzen. Help je haar een handje? 

Ostheimer pauw veren open

€32,50

UITVERKOCHT Deze prachtige pauw van Ostheimer speelt graag verstoppertje met de andere boerderij dieren. Alleen vergeet ze steeds haar veren te laten zakken en wordt ze snel gevonden.

Ostheimer boer 1010

€23,95

Deze stoere boer van Ostheimer knuffelt graag met zijn dieren. Ook een moddergevecht met de varkens gaat hij niet uit de weg.

Ostheimer moeder 10012

€20,95

UITVERKOCHT Deze mooie moeder van Ostheimer is 14,4 cm hoog en erg knap. Ze helpt graag een handje op de boerderij en dan voert ze het liefst de kippen.

Ostheimer Vader II

€23,95

UITVERKOCHT Deze vader van Ostheimer stoeit graag met zijn kinderen, ook speelt hij graag verstoppertje met ze, zin om mee te doen?

Ostheimer berner sennenhond 10521

€16,50

UITVERKOCHT De Berner Sennenhond staat bekend als een aanhankelijke en trouwe hond. Ze hebben veel beweging nodig en houden van gezelschap. Het liefst spelen ze met kinderen, kijk maar uit met andere honden ze kunnen erg dominant zijn!

Ostheimer Heidi 26502

€19,95

UITVERKOCHT Heidi is een stoere meid die in de bergen opgroeit. Samen met haar geiten speelt ze het liefst de hele dag buiten.

Ostheimer peuter 10017

€13,50

UITVERKOCHT Deze ondeugende peuter speelt graag met zijn broertjes en zusjes maar ook met de dieren op de boerderij. Hij rent achter de kippen aan en rolt door de modder de varkens.

Ostheimer Duitse herder 10506

€14,50

Deze Duitse herder van Ostheimer vindt het heerlijk op de boerderij! Eigenlijk moet hij helpen om de schapen te hoeden maar hij vindt het stiekem leuker om met de schapen te spelen. Doe je ook mee?

Ostheimer kippenhok

€86,95

Dit prachtige houten kippenhok van Ostheimer maakt je boerderij compleet.

Ostheimer zwaan

€14,50

UITVERKOCHT Deze sierlijke zwaan van Ostheimer is 6 cm hoog en een echte aanwinst voor je collectie.

Ostheimer Haan bruin 13121

€13,95

UITVERKOCHT Elke morgen maakt hij iedereen wakker op de boerderij. Daarna is zijn taak gedaan en neemt hij een lekker ontbijtje.

Ostheimer dochter 10014

€14,50

UITVERKOCHT Waar zou dit meisje vandaan komen? Van de boerderij? Uit het kasteel? Of is het soms je buurmeisje? Dit schattige meisje met haar blauwe ogen is wie jij wilt dat ze is. Ze speelt graag samen met de andere houten figuren van ostheimer. 

Ostheimer jonkvrouw

€22,95

De Ostheimer jonkvrouw is onderdeel van de Ostheimer Kasteelserie. Staat ze op de uitkijk naar haar stoere ridder of is ze onderweg naar het diner met de koning?

Ostheimer ooievaar

€15,95

UITVERKOCHT Deze lieve ooievaar speelt graag tikkertje met de andere bosdieren van Ostheimer.

Ostheimer kikker

€10,50

Deze vrolijke kikker vermaakt zich prima in het grote bos.

Ostheimer Shetland pony

€19,95

UITVERKOCHT Deze vrolijke pony heeft het erg naar haar zin op de boerderij.

Ostheimer boerin

€24,50

UITVERKOCHT De boerin van Ostheimer is zo blij dat ze op de boerderij woont. Ze kan lekker de hele dag met alle dieren knuffelen, wat wil een boerin nou nog meer?

Ostheimer Roodkapje 25090

€18,50

UITVERKOCHT Houten roodkapje van Ostheimer. Samen met grootmoeder, de wolf en de jager is dit een prachtige set om urenlang mee te spelen.

Ostheimer Dochter II

€17,95

UITVERKOCHT Deze lieve dochter van Ostheimer helpt graag mee op de Ostheimer boerderij.

Ostheimer Mo

€17,95

UITVERKOCHT Dit lieve jongetje met de mooie naam Mo kan met dieren praten!

Ostheimer bruine kip

€13,95

Ostheimer bruine kip speelt graag tikkertje met de andere boerderijdieren van Ostheimer, zin om mee te doen?

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »