100 - 199 stukjes

Min: €0 Max: €25

Rond de 5/6 jaar kunnen kinderen puzzels maken met met 100 stukjes of meer. Puzzelen is een educatieve en leuke bezigheid en daardoor geliefd bij veel kinderen. De leeftijden zijn advies leeftijden. Kijk naar de vaardigheden van kinderen en daag ze op tijd uit met een grotere aantallen puzzelstukjes. 


Puzzel I AM Lil' - Giraffe

€22,95

Deze puzzel in de vorm van een Giraffe is zo realistisch dat je uit moet kijken dat hij niet wegloopt tijdens het maken! 

Djeco Puzzel 100 stukjes - Children's lake

€17,50

Een prachtig poëtische puzzel van het Franse merk Djeco. Puzzel alle stukjes in elkaar en aanschouw het sprookjesachtige geheel.

Djeco puzzel 150 stukjes - Walvis

€13,95

Deze puzzel van Djeco heeft maar liefst 150 stukjes en is echt uniek en uitdagend. Het is namelijk geen gewone puzzel maar heeft de vorm van een echte walvis en hij heeft dus geen hoeken en randen.

Djeco puzzel Leeuw

€14,50

Prachtige puzzel in de vorm van een leeuw. Deze puzzel heeft geen hoekjes en rechte randen en is daardoor nog uitdagender.

Puzzel I AM - T-Rex

€22,95

Deze puzzel in de vorm van een T-Rex is zo realistisch dat je uit moet kijken dat hij niet wegloopt tijdens het maken! 

Djeco puzzel Kameleon

€14,50

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel heeft het silhouet van een kameleon en de afbeelding van verschillende mooie en kleurrijke dieren.

Djeco Puzzel - De Betoverende Boom - 100 stukjes

€17,50

Deze leuke puzzel heeft een geheimpje, de boom is namelijk betoverd.... Puzzel de boom in elkaar, pak het bijgeleverde vergrootglas erbij en de boom zal zijn geheimen onthullen. Wat zie jij allemaal tevoorschijn komen? 

Djeco Magische puzzel - The lively city

€17,50

Deze puzzel van het Franse merk Djeco is magisch! Puzzel alle 100 stukjes in elkaar en gebruik het bijgeleverde vergrootglas om over de tekening te vliegen en de stad komt tot leven! 

Puzzel I AM - Raptor

€22,95

Dit is geen gewone puzzel, het is een unieke legpuzzel. Hij is bijzonder omdat hij geen rechte randen en hoeken heeft waardoor het een echte uitdaging is. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Puzzel I AM - Triceratops

€22,95

Deze puzzel in de vorm van een Triceratops is zo realistisch dat je uit moet kijken dat hij niet wegloopt tijdens het maken! 

Djeco Observatie puzzel - Spelen in de tuin

€13,50

De kinderen spelen graag met de dieren in de tuin! Het is niet alleen een puzzel maar ook een zoekplaatje.

Djeco puzzel Cinematograph - 100 stukjes

€14,50

Klaar voor een uitdaging? Maak dan maar ruimte op tafel want deze prachtige puzzel van Djeco is bijna 1 meter lang en bestaat uit maar liefst 100 stukjes. 

Djeco puzzel Bosdieren

€14,50

De bosdieren zijn erg ijdel en staan graag goed op de foto. Hoe lang zouden ze nodig hebben voor het perfecte shot?

Djeco puzzel Olifant

€14,50

Prachtige puzzel in de vorm van een olifant. Deze puzzel heeft geen hoekjes en rechte randen en is daardoor nog uitdagender.

Melissa and Doug vloerpuzzel Onderwaterwereld

€13,95

De kleurrijke, exotische wereld van de oceaan is prachtig afgebeeld in deze educatieve vloerpuzzel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »