Min: €0 Max: €40

Djeco paraplu Regenboog

€8,95

Deze paraplu maakt je eigen regenboog tijdens het lopen in de regen. Met de vrolijk gekleurde print en het lila handvat is het een feestje om buiten in de regen te lopen. 

Djeco kinderparaplu bloemen en vogels

€8,95

Met deze doorzichtige paraplu met fleurige bloemen en vogels is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Bloementuin

€8,95

Met deze roze paraplu met sierlijke bloemen en vlinders buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco paraplu Space

€8,95

In de ruimte valt geen regen dus onder deze coole paraplu blijf je zeker droog!

Djeco kinderparaplu In de regen

€8,95

Met deze doorzichtige paraplu met allerlei dieren en hun paraplu's is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco paraplu Bos

€8,95

Bosdieren, bomen en elfjes, je ziet van alles op deze prachtige paraplu van Djeco. Je wordt er zo vrolijk van dat door de plassen lopen in de regen zelfs een feestje is.

Djeco kinderparaplu Tropical Jungle

€8,95

Met deze groene paraplu met tropisch thema is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Kikkers

€8,95

Met deze doorzichtige paraplu met grappige kikkers is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Robot

€8,95

Met deze doorzichtige paraplu met stoere, kleurige robots is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Onderwaterwereld

€8,95

Met deze blauwe paraplu met onderwater thema is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Savanne

€8,95

Met deze gele paraplu met wilde dieren is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco sneeuwbol en nachtlampje Zeemeermin

€39,95

Dit magische nachtlampje is een must-have voor elke kinderkamer!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »