Min: €0 Max: €15

Djeco Magische kinderparaplu - Vissen

€13,95

Deze kinderparaplu van Djeco met vissenthema bevat echte magie! De kinderparaplu in transparant plastic is prachtig geïllustreerd en krijgt een kleurrijk geheel wanneer hij nat wordt van de regen.

Djeco Grote kinderparaplu - Bloemen en vogels

€12,95

Laat je omringen door bloemen en vogels om regenachtige dagen wat kleur te geven. Deze grote kinderparaplu van Djeco heeft een kunststof handgreep en een klein knopje om de paraplu te openen. 

Djeco paraplu Regenboog

€10,95

Deze kinderparaplu van Djeco maakt je eigen regenboog tijdens het lopen in de regen. Met de vrolijk gekleurde print en het lila handvat is het een feestje om buiten in de regen te lopen. 

Djeco Paraplu - Moeder en kind

€10,95

Loop net als de dieren op de paraplu samen met je mama in de regen en het wordt een echt feestje. 

Djeco Paraplu - Chamallow

€10,95

Met dit hippe parapluutje met grafische print van het Franse merk Djeco wordt lopen in de regen een feestje. 

Djeco Paraplu - Zeemeerminnen

€10,95

Hoewel je heerlijk droog bent onder deze prachtige paraplu van het Franse merk Djeco waan je je in een echte waterwereld vol zeemeerminnen afgemaakt met lieve bloemblaadjes langs de rand. Lopen in de regen was nog nooit zo leuk! 

Djeco Kinderparaplu - Grafisch

€10,95

Met deze hippe paraplu met grafische print van het Franse merk Djeco wordt lopen in de regen een feestje. 

Djeco Grote kinderparaplu - Kleine bloemetjes

€12,95

Ben je ook zo jaloers op kinderen met de prachtige paraplu's van Djeco? Goed nieuws! Ze zijn nu ook in grotere maten zodat ook volwassenen en grotere kinderen kunnen genieten van een magische wandeling door de regen.

Djeco Paraplu - Dinosaurus

€10,95

Als je toch in de regen moet lopen dan graag samen met de stoere dino's op deze paraplu van het Franse merk Djeco!

Djeco Paraplu - Zee

€10,95

Met deze prachtige paraplu met zee-thema van het Franse merk Djeco wordt lopen in de regen een feestje. 

Djeco Paraplu - Onderzeeër

€10,95

Deze paraplu van het Franse merk Djeco is wel heel bijzonder, het lijkt alsof je in een echte onderzeeër zit en de onderwaterwereld kan ontdekken. Zo is lopen in de regen toch een feestje?

Djeco Magische kinderparaplu - Gezichten

€13,95

Wauw! Deze kinderparaplu van Djeco bevat magische krachten. Alle grappige gezichtjes zijn een beetje bleek totdat ze nat worden van de regen.

Djeco kinderparaplu - Eenhoorns

€10,95

Eenhoorns zijn magische wezens en samen met wolkjes en regenbogen versieren ze deze prachtige kinderparaplu van Djeco. Met deze paraplu zijn kinderen blij als het eindelijk regent!

Djeco paraplu Space

€10,95

In de ruimte valt geen regen dus onder deze coole kinderparaplu van Djeco blijf je zeker droog!

Djeco paraplu Bos

€10,95

Bosdieren, bomen en elfjes, je ziet van alles op deze prachtige kinderparaplu van Djeco. Je wordt er zo vrolijk van dat door de plassen lopen in de regen zelfs een feestje is.

Djeco kinderparaplu Savanne

€10,95

Met deze gele paraplu met wilde dieren is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Onderwaterwereld

€10,95

Met deze blauwe paraplu met onderwater thema is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Tropical Jungle

€10,95

Met deze groene paraplu met tropisch thema is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Bloementuin

€10,95

Met deze roze paraplu met sierlijke bloemen en vlinders buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu In de regen

€10,95

Met deze doorzichtige paraplu met allerlei dieren en hun paraplu's is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Kikkers

€10,95

Met deze doorzichtige paraplu met grappige kikkers is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu bloemen en vogels

€10,95

Met deze doorzichtige paraplu met fleurige bloemen en vogels is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Djeco kinderparaplu Robot

€10,95

Met deze doorzichtige paraplu met stoere, kleurige robots is buiten in de regen lopen een feestje! Trek je laarzen maar aan en stamp door de plassen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »