Knutselen!!

Min: €0 Max: €50

Knutselen is iets wat bijna alle kinderen leuk vinden. Kliederen met verf, knippen, plakken, scheuren, kleuren, haken of breien. Het is een geweldige manier om kinderen met plezier te laten werken aan hun creativiteit, zelfvertrouwen en concentratie. Omdat knutselen goed is voor de ontwikkeling van kinderen hebben wij een groot aanbod aan knutselpakketten.


Djeco Knutselset - Creëren met stickers - Grote dieren

€7,95

Creëer zelf de leukste dieren met dit mooie knutselpakket van Djeco. Een zebra met stippen of een pauw met strepen? Alles mag en alles kan. Wanneer de posters af zijn kun je ze een mooi plekje geven in de kinderkamer.

Djeco knutselset Maskers maken - Jungle

€9,95

Met dit prachtige knutselpakket van Djeco maak je zelf de mooiste dierenmaskers. Versier ze met de mooiste mozaïek stickers en schitter in je eigen gemaakte jungle. Leuk om zelf te maken of als activiteit tijdens bijvoorbeeld een kinderfeestje. 

Djeco knutselset - Prinsessen diademen

€10,95

Maak je eigen koninklijke diademen met dit leuke knutselpakket van Djeco. Het pakket bevat prachtige mozaïek stickers om de diademen mee te versieren. Een creatieve manier om vormen en kleuren te leren en ondertussen prachtige diademen te maken.

Djeco knutseldoos Dieren

€16,50

Met deze knutseldoos van Djeco kan ieder kind zich helemaal uitleven. Verzin zelf de prachtigste of juist gekste combinaties.

Djeco vogels vouwen

€10,95

Maak van elke kinderkamer een juweeltje met deze prachtige schilderijtjes van kleurrijke vogels.

Djeco knutselset Waaier kleuren

€7,95

Handig voor wanneer het warm weer is of gewoon om mee te showen. Maak je eigen unieke waaier door de bosdieren en de bijbehorende planten en bloemen mooi in te kleuren. 

Djeco set van 8 gel stiften klassiek pastel

€8,50

Met deze gel stiften in klassieke pastelkleuren in de hand schuilt er achter elk kind een ware Picasso!

Djeco Knutselset parels - Bloemen en dieren

€10,95

Met die leuke knutselsetje van Djeco maar je mooie kaarten die je kunt voorzien van glanzende mini parels. Met de 6 verschillende kleuren kun je vier vrolijke dierenprints maken.

Djeco knutselset dromenvanger - Lotus

€11,95

Maak zelf een prachtige dromenvanger met met dit leuke DIY knutselsetje 'Lotus' van Djeco.

Djeco waterverf Neon

€8,75

Prachtige neon waterverf in 12 verschillende kleuren.

Djeco Knutselset - Bloemenmobiel

€18,95

Fleur je kamer op met deze vrolijke bloemenmobiel van Djeco. Hang hem uiteindelijk boven je bed en droom je zelf in slaap!

Djeco Origami - Doosjes vouwen

€5,95

Origami is een Japanse vouwkunst waarmee je de mooiste creaties kan maken. Met dit leuke knutselsetje van Djeco vouw je eenvoudig mooie doosjes die je later kunt gebruiken om dierbare spulletjes in te bewaren. 

Djeco knutselset - Mozaïek Coco

€9,95

Deze mozaïek werkjes zijn zo mooi, het lijkt wel glas-in-lood! 2 Kleurrijke mozaïek figuren; een uil en ee pauw. Op de afbeeldingen staan nummertjes zodat het duidelijk is welke kleur waar moet. Volg de instructies of verzin zelf mooie kleurencombinaties.

Djeco knutselset fotolijstjes maken - sprookjes

€11,95

Wat is leuker dan zelf fotolijstjes te maken voor dierbare foto's?

Djeco knutselset - Bloemen in vazen

€9,95

Deze prachtige zelfgemaakte bloemen inclusief vaasje fleuren elke kamer op. Leuk om zelf te houden of om als cadeautje weg te geven. 

Djeco knutselset Caleidoscoop - Space

€14,50

Een caleidoscoop is al uniek maar hem zelf maken is nog veel mooier. Vul de lens met de versieringen en ontdek de sterren en planeten met glow in the dark effecten!

Djeco DIY knutselset - Papieren bloemen

€13,95

Deze prachtige zelfgemaakte bloemen inclusief vaasje fleuren elke kamer op. Leuk om zelf te houden of om als cadeautje weg te geven. Een prachtig knutselsetje van het Franse merk Djeco.

Djeco DIY knutselset - Papieren kralen armbandjes maken

€14,95

Maak zelf tientallen kleurrijke met dit leuke DIY knutselsetje van Djeco. Maak je ze voor jezelf, een vriendin of misschien je moeder?

Djeco DIY knutselset - Papieren armbandjes maken

€14,95

Maak zelf tientallen kleurrijke met dit leuke DIY knutselsetje van Djeco. Maak je ze voor jezelf, een vriendin of misschien je moeder?

Djeco DIY knutselset - Waaier Koneko

€8,95

Handig voor wanneer het warm weer is of gewoon om mee te showen. Maak je eigen unieke waaier door de schattige kitten in de bloementuin in te kleuren. (Inkleuren met stift aanbevolen)

Djeco Verf stippen - Dieren

€17,50

Dit leuke knutselsetje van Djeco is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar! Dep de bijgeleverde stokjes in de verf en versier de afbeeldingen met kleurrijke stippen. Een eenvoudig knutselwerkje met prachtig resultaat.

Djeco Armbandjes maken met kralen

€18,95

Met dit leuke knutselsetje van Djeco maak je prachtige armbanden voor je vriendinnen, je moeder, je oma of gewoon voor jezelf. Met het kleine weefgetouw kun je gemakkelijk patronen weven en voorzien van kleurrijke minikralen. 

Djeco Knutselset - Diademen maken

€15,25

Deze knutselset van Djeco helpt je met het maken van je eigen tiara's! Een leuke activiteit voor een regenachtige dag, schoolvakantie of verjaardagspartijtje. 

Djeco knutselset - Bloemenmandjes

€8,95

Kinderen zijn een ster in dingen verzamelen en bewaren. Hoe kun je je dierbare spulletjes nou beter bewaren dan in je zelfgemaakte bloemenmandjes?

Pagina 1 van 14
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »