Vanaf 2 jaar

Min: €0 Max: €30

Djeco Schuimmarkers 6 stuks

€13,95

Stempelen is een bezigheid dat alle kinderen leuk vinden. Deze leuke stempelverf van Djeco is veilig en uitwasbaar!

Djeco Herbruikbare stickers - Dieren

€7,95

Met deze leuke set herbruikbare stickers van Djeco kan je zelf keer op keer een nieuw verhaal vertellen. Welk dier vaart het bootje, en waar vliegt de vogel? Weet je wat, doe wat je wilt en maak morgen weer een ander verhaal!  

Djeco kleuren met water - in de tuin

€9,95

Deze prachtige kleurplaten zijn magisch!!

Djeco Herbruikbare stickers - Kleding

€7,25

Met deze leuke set herbruikbare stickers van Djeco kan je zelf keer op keer een nieuw verhaal vertellen. De diptiek bevat een meisje en een jongen in hun ondergoed. Wat trek je ze vandaag aan? Wordt het een jurkje of toch een broek? Jij mag het bedenken!

Djeco set van 6 tubes vingerverf pastelkleuren

€14,50

Deze leuke set vingerverf van het Franse merk Djeco bevat 6 verschillende pastel kleuren en is al geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Djeco Knutselset Collages maken - De Dag

€12,95

Met dit leuke knutselpakket van het Franse merk Djeco kunnen kinderen prachtige collages van vrolijke dieren maken. 

Djeco kleuren met water - in de lucht

€9,50

Deze prachtige kleurplaten zijn magisch!!

Djeco startersset Boetseerklei

€25,95

Een mooie startersset boetseerklei voor kleine kunstenaars!

Djeco Boetseerklei – Gezichten

€18,95

Met slechts een plak klei en houten onderdelen maak je de meeste gekke gezichten. Een strik, een snor, of grote oren? Je kan het helemaal zelf invullen. Een leuk knutselwerkje voor kinderen vanaf 1,5 jaar. 

Djeco Sjablonen tekenset

€16,95

Met deze leuke sjablonen set van Djeco kunnen zelfs de allerkleinste kunstenaars mooie werkjes maken. Doordat de kaarten en sjablonen precies in de doos passen kunnen ze niet verschuiven tijdens het tekenen. 

Djeco Herbruikbare stickers - Huis

€7,95

Met deze leuke set herbruikbare stickers van Djeco kan je zelf keer op keer een nieuw verhaal vertellen. Zet je het bed in de woonkamer, of toch liever op zolder? Weet je wat, doe wat je wilt en maak morgen weer een ander verhaal!

Djeco Fluwelen kleurplaten - Baby vogeltjes

€6,50

Deze bijzondere kleurplaten van Djeco zijn met zwart fluweel bedekt. Wanneer je de witte vlakken kleurt met felle kleuren geeft dit een mooi contrast.

Djeco Fluwelen kleurplaten - Vissen

€6,50

Deze bijzondere kleurplaten van Djeco zijn met zwart fluweel bedekt en speciaal voor jonge kinderen vanaf 18 maanden.

Djeco Bloemenkrijtjes (+18 mnd)

€6,50

12 kleurige, ergonomische, wasco krijtjes in de vorm van een bloem, speciaal gemaakt voor peuters en kleuters.

Djeco kleuren met water - in het bos

€9,95

Deze prachtige kleurplaten zijn magisch!!

Djeco Vingerverf Glitter

€16,95

Deze leuke set vingerverf van het Franse merk Djeco bevat 6 verschillende kleuren met glitters en is al geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Djeco Kraskaarten - Voertuigen

€10,95

Welke dieren zitten er allemaal verstopt achter de zwarte laag? Kras hem weg met het bijgeleverde houten pennetje en tover een magische wereld tevoorschijn. Een leuk knutselwerkje van Djeco voor kinderen vanaf 1.5 jaar.  

Djeco Boetseerklei – Insecten

€14,95

Maak leuke insecten met dit klei setje van het Franse merk Djeco. Vul de houten insecten met klei en druk het in het houten vormpje waardoor er aan de zijkanten grappige pootjes uitkomen. Draai het vormpje om en bekijk welk insect er gevormd is!

Djeco Knutselset - Pompons collage

€18,95

Dit schattige knutselsetje van Djeco is al geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Het setje bevat drie kleurrijke afbeeldingen van een schildpad, slak en een kip. Ze hebben alleen nog een beetje vulling nodig. Versier jij ze met de bijgeleverde pompons?

Djeco Kleuren met water - Krabbels

€9,95

Kleur met de magische stift over de witte tekening en kijk wat er gebeurt; alle kleuren komen tevoorschijn! En het leuke is.....als de kleurplaten weer droog zijn kan je ze gewoon weer opnieuw inkleuren.

Djeco Kleuren met water - Onderweg

€9,95

Deze prachtige kleurplaten van Djeco zijn magisch!! Kleur met de magische stift over de witte tekening en kijk wat er gebeurt! Alle kleuren komen tevoorschijn en jij kan ontdekken wat er allemaal gebeurd in de verschillende voertuigen.

Djeco Samen tekenen - Monsters

€15,25

Een leuk spel van Djeco voor peuters en kleuters om samen creatief bezig te zijn en echte monsters te tekenen.

Djeco Kraskaarten - Dieren

€10,95

Welke dieren zitten er allemaal verstopt achter de zwarte laag? Kras hem weg met het bijgeleverde houten pennetje en tover een magische wereld tevoorschijn. Een leuk knutselwerkje van Djeco voor kinderen vanaf 1.5 jaar.  

Djeco Boetseerklei – Stempels

€14,95

Deze stempels bevatten de gezichten van 3 leuke diertjes; een toekan, een octopus of een olifant. Door hun ergonomische vorm zijn ze gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes. 

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »