Bonikka

Min: €0 Max: €35

Bonikka Pop Megan

€34,95

Megan is een lieve zachte pop met slungelige armpjes en beentje en haar prachtige lange haartjes in een scheve staart. Ze draagt een schattig wit jurkje met geborduurde bloemetjes en makkelijk vast te houden door kleine handjes. Al gauw gaat ze overal mee

Bonikka Pop Kaia

€29,95

Met haar heldere blauwe ogen, haar schattige blauwe jurk met eenhoorn stiksel en donkerroze strik is Kaia onweerstaanbaar om te knuffelen. Ze is maar liefst 42 cm lang en haar armen en benen zijn slungelig en ideaal om aan vastgehouden te worden. 

Bonikka Pop Kelsey

€34,95

Ontmoet Kelsey! Een schattige pop met een bloemetjes jurk en strikjes in haar haar. Haar armen en benen zijn slungelig lang en ideaal om aan vastgehouden te worden. Jullie worden al gauw onafscheidelijk van elkaar! 

Bonikka Pop Leota

€34,95

Leota is zo lief en zacht, je kan niet stoppen met haar te knuffelen. Een schattige pop met zwarte haren, een blauw met roze geblokt jurkje en 2 staartjes in haar haar. Haar armen en benen zijn slungelig lang en ideaal om aan vastgehouden te worden. Julli

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »