Cobble Hill

Min: €0 Max: €20

Elke Cobble Hill-puzzel is ambachtelijk geproduceerd en van museumkwaliteit. Ze gebruiken de beste inktsoorten en lakken. Hun puzzels hebben een papieren toplaag met linnenstructuur. Verder gebruiken
ze topkwaliteit plaatmateriaal en 100% gerecycled spaanplaat. De puzzelstukjes hebben willekeurige
vormen. Dat maakt de puzzels interessanter om te maken, want geen twee stukjes zijn gelijk.


Cobble Hill puzzel - Puppy pail

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Cobble Hill puzzel - The witching hour

€16,95

In het licht van de middernachtkaars wacht de zwarte kat stilletjes op 'The witching hour'. Een angstaanjagende puzzel van maar liefst 1000 stukjes, wie durft hem te maken?

Cobble Hill puzzel - more ice cream

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Cobble Hill puzzel - Cats retreat

€16,95

De katten zitten heerlijk te chillen in een schuurtje met allerlei snuisterijen. Een kleurrijke puzzel om bij weg te dromen.

Cobble Hill puzzel - Birds on a wire

€16,95

De vogels komen overal vandaan voor de gemeenteraadsvergadering. Ze vergaderen over hun lot aangaande de nieuwe trend van 'draadloos' telefoneren.

Cobble Hill puzzel - Frog pile

€16,95

Ooit wel eens een stapel kikkers gezien? Leg de hele puzzel in elkaar en zie hoe dat eruit ziet! De puzzels van Cobble Hill laat je ontsnappen uit de realiteit.

Cobble Hill puzzel - Ragdolls

€16,95

Deze Cobble Hill puzzel met extra grote stukken is maar liefst 275 stukjes. Er staan twee Ragdoll katten op die heerlijk rusten tussen manden vol met wol. 

Cobble Hill puzzel - Farm cats

€16,95

Deze lieflijke puzzel van 275 stukjes bevat acht harige katten die stoeien in een veld met verse bloemen! Een schattige boerderij scene voor elke puzzelaar of kattenliefhebber. 

Cobble Hill puzzel - Party balloons

€16,95

Feestballonnen met gekleurde motieven en linten maken van elke gelegenheid een feest.

Cobble Hill puzzel - Fire swords

€16,95

In het maanlicht staan de rode en blauwe draak lijnrecht tegenover elkaar in hun vuurzwaardgevecht. Wie zal er als winnaar uit de strijd komen?

Cobble Hill puzzel - Red dragon treasure

€16,95

Al het goud dat verborgen zit in de catacomben is van de Red Dragon, waag het niet dit aan te raken of anders....... Ga mee op avontuur met deze puzzel van maar liefst 1000 stukjes.

Cobble Hill puzzel - Unicorn

€16,95

Deze fantasie puzzel van maar liefst 1000 stukjes bevat een witte Eenhoorn tegen een achtergrond van een fantastisch rijk met regenbogen en kastelen. 

Cobble Hill puzzel - Waterfall dragons

€16,95

Prinses Elysia van 'The Waterfall Dragons' ziet in de verte vijanden naderen. Ondanks het brullende water van de waterval weet ze anderen op de kliffen beneden te waarschuwen.

Cobble Hill puzzel - Second glance

€16,95

De zintuigen van deze wolven staan op scherp. Horen ze iemand in het besneeuwde bos? Deze puzzel van Cobble Hill heeft maar liefst 1000 stukjes en is uniek in zijn soort. 

Cobble Hill puzzel - Dragon flight

€16,95

Dit drakengevecht wordt gespeeld met veel publiek. Wie zal hiervan de winnaar worden? Het gaat er in ieder geval hard aan toe.

Cobble Hill puzzel - Realm of the unicorn

€16,95

Deze eenhoorn komt regelrecht uit een sprookje gelopen! De kleuren van deze Cobble Hill puzzel zijn echt prachtig.

Cobble Hill puzzel - Earth day

€16,95

Prachtige natuurpuzzel van Cobble Hill met maar liefst 350 stukjes. De puzzel geeft een uniek kijkje in de kleurrijke dierenwereld.

Cobble Hill puzzel - Reptiles and amphibians

€16,95

Deze puzzel met verschillende reptielen bevat maar liefst 350 stukjes! Met de puzzels van Cobble Hille stap je een magische wereld in.

Cobble Hill puzzel - Candy cottage

€16,95

Op zoek naar een unieke puzzel voor het hele gezin? Zoek niet verder, de puzzels van Cobble Hill laten je ontsnappen aan de realiteit. Doordat aan de ene kant kleine en de andere kant grote stukjes zijn is dit echt een gezinspuzzel.

Cobble Hill puzzel - Candy counter

€16,95

De 'Candy counter' staat vol lekker, zet jij de snoeppoten op de juiste plaats? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Cobble Hill puzzels. De puzzel heeft aan de ene kant grote en de andere kant kleine stukjes, een puzzel voor het hele gezin!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »