Litogami

Min: €0 Max: €15

De missie van Litogami is om ecologische en sociaal verantwoorde objecten te ontwerpen die het bewustzijn van de waarden van duurzame ontwikkeling verhogen terwijl ze er ook plezier mee gemaakt kan worden. De concepten, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, hebben de bijzonderheid om fotovoltaïsche technologieën te combineren, een tijdloos ontwerp en een gemakkelijk aanpasbare papierstructuur.

De bouwpakketten van papier hebben allemaal een zonnecollector en de Casagami huisjes maken daardoor licht, de auto's kunnen echt rijden.


Litogami bouwpakket Winkel met zonnepaneel - Wit

€8,95

Bouw je eigen duurzame winkeltje met het Casagami bouwpakket van het Franse merk Litogami. Wordt het een speelgoedwinkeltje, een kledingwinkel of een bakkerij? Alles kan.

Litogami bouwpakket huisje met zonnepaneel - Kraft

€8,95

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: huizen met zonne-panelen. Dit bouwpakket van de Casagami collectie van het Franse merk Litogami is een huisje met daarin een LED-lampje dat wordt opgeladen met zonne-energie!

Litogami bouwpakket School met zonnepaneel - Wit

€8,95

Casagami is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken.

Litogami bouwpakket Kerk met zonnepaneel - Wit

€8,95

Het Litogami bouwpakket is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken.

Litogami bouwpakket Auto reversible met zonnepaneel - Wit en Kraft

€12,95

In de toekomst zullen er zeker auto's rijden op zonne-energie, nu kun je alvast een proefritje maken! Met dit bouwpakket van de autogami collectie van het Franse merk Litogami is iedereen op de toekomst voorbereid! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »