Mudpuppy

Min: €0 Max: €25

Silhouet puzzel 300 stukjes - Bos

€20,99

Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke bosdieren. Ik zie een hertje, een eekhoorn en zelfs een uil. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een heuse beer!

Puzzel Glow in the dark - Space

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtig ruimtethema van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw hoe alles in de ruimte licht geeft!

Puzzel 500 stukjes - Prehistorische dieren

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt kom je allerlei prehistorische dieren tegen! Een wolharige mammoet, een grondluiaard en een olifantsvogel.

Puzzel 1000 stukjes - Oceaan

€20,99

Wauw! Wat zijn er veel prachtige dieren in de oceaan, ken jij ze allemaal al? Tijdens het puzzelen leer je alle bijzondere dieren kennen. Een educatieve puzzel van Mudpuppy voor alle leeftijden. 

Silhouet puzzel 300 stukjes - Safari

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage van prachtige safaridieren. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een heuse olifant! 

Silhouet puzzel 300 stukjes - Dinosaurus

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke prehistorische dinosauriërs. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een Stegosaurus! 

Silhouet puzzel 300 stukjes - Oceaan

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke oceaandieren. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt, dan heeft hij namelijk de vorm van een Walvis!

Silhouet puzzel 300 stukjes - Regenwoud

€20,99

Op zoek naar een unieke puzzel? Zoek niet verder. Deze prachtige puzzel van het Amerikaanse merk Mudpuppy bevat een collage kleurrijke dieren die voorkomen in het regenwoud. Maar wacht totdat je de puzzel afhebt,hij heef namelijk de vorm van een Tijger! 

Puzzel 300 stukjes - Siberische Tijger

€17,99

Deze puzzel is ontworpen om aandacht te geven aan beschermde diersoorten, net zoals de Siberische Tijger. Een deel van de opbrengst van deze puzzel gaat dan ook naar de stichting Born Free USA ter ondersteuning van natuurbehoud. 

Eenhoorn Domino

€12,99

Het klassieke spel in een nieuw en vrolijk jasje gestoken. Aan de ene kant heeft het spel kleurrijke afbeeldingen van eenhoorns en regenbogen, en aan de andere kant sterren zodat het spel uitdagend blijft. 

Puzzel 500 stukjes - Glow in the dark - Oceaan

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtige oceaandieren van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Puzzel 500 stukjes - Wilde dieren - Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt kom je allerlei wilde dieren tegen. Een leeuw, een panter en zelfs een papegaai. Welke dieren zie je nog meer? Een prachtige gezinspuzzel die telkens opnieuw gemaakt kan worden. 

Puzzel Glow in the dark - Vlinders

€20,99

Deze familiepuzzel met kleurrijke vlinders van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Puzzel Glow in the dark - Jungle

€20,99

Deze familiepuzzel met prachtige jungledieren van Mudpuppy is heel speciaal. Puzzel alle 500 stukjes in elkaar, doe alle lichten uit en aanschouw de verrassing in het donker!

Puzzel 500 stukjes - Vogel Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt lijkt het net alsof je door een caleidoscoop kijkt! Tijdens het puzzelen kom je steeds meer bijzondere details tegen van de prachtige vogels.

Puzzel 500 stukjes - Vlinder Kaleidoscoop

€17,99

Wanneer je deze kleurrijke puzzel van Mudpuppy maakt lijkt het net alsof je door een caleidoscoop kijkt! Tijdens het puzzelen kom je steeds meer bijzondere details tegen van de prachtige vlinders.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »