O.B. Designs

Min: €0 Max: €10

O.B. Designs is opgericht door de Australische Leesa en Kate uit de Verenigde Staten. Hun doel was om speelgoed en geschenken te creëren die niet alleen stijlvol, goed en uniek zijn, maar ook nog eens functioneel. 

Visie

De passie van Leesa en Kate is het ontwerpen en leveren van prachtige kinderproducten die functioneel, uniek en stijlvol zijn. Ze willen erkend worden als leveranciers van verbazingwekkende producten, maar ook als een ecologisch en maatschappelijk verantwoord bedrijf. Ze vinden het belangrijk om ecologisch duurzame materialen te gebruiken en waar mogelijk, gerenommeerde fabrikanten die eerlijke arbeidsomstandigheden bieden en producten maken die de tand des tijds doorstaan. Een deel van de winst wordt gedoneerd om minder bedeelde kinderen over de hele wereld te helpen. 

 


Dingaring Patty Pig

€15,95 €9,95

Dit roze varkentje is een zachte knuffel, rammelaar én bijtring tegelijk. Gemaakt door het Australische fairtrade bedrijf O.B. Designs.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »