Scratch

Min: €0 Max: €65

Scratch is een Belgisch merk, ondersteund door een team van enthousiaste jonge ouders en speelgoed specialisten. Zij weten als geen ander waar kinderen en ouders naar op zoek zijn in speelgoedland en vertalen dit naar prachtige producten die hand en hand gaan met veiligheid. Spelen is ontdekken en Scratch neemt je mee op avontuur! 

Elk product van Scratch is ontworpen voor een bepaalde leeftijd en stimuleert de ontwikkeling van belangrijke competenties zoals de fijne motoriek, het maken van verbinddingen, het herkennen van vormen en kleuren, wandelen, fietsen en nog veel meer. Heerlijke ontwerpen, een vleugje nostalgie, de tijdloze schoonheid van traditionele materialen en dat alles in combinatie met een vleugje humor. 

 

 


Domino Duo Monsters

€6,49

Een monsterlijk mooi domino spel

Scratch dienstauto Ambulance

€6,49

Ben je gewond? De ambulance komt je supersnel halen!

Scratch houten vrachtwagen & raceauto

€31,50 €21,50

Vroem Vroem! Open de klep van deze stoere vrachtwagen om snel met je raceauto weg te rijden! Wanneer je tijdens het racen uit de bocht bent gevlogen dan komt de truck je met alle liefde weer ophalen. Wanneer je alleen met de vrachtauto rond wilt rijden ha

Scratch dienstauto politie

€6,49

Geen boef is veilig voor deze politie dus pas maar op....

Loopwagen Tortelduifjes

€74,95 €50,00

Een lief loopwagentje met tortelduifjes dat kleintjes helpt bij hun eerste stapjes. Het loopwagentje is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en heeft fluisterstille rubberen banden die geen strepen nalaten op de vloer.

Balance Bike Formula 1

€98,50 €65,00

Een gemakkelijke en leuke overgang naar echt fietsen, dankzij deze stoere Formula 1 loopfiets. Deze stoere fiets heeft geen pedalen en wordt voortgestuwd door de lopende bewegingen van uw kind.

Scratch dienstauto brandweer

€6,49

Waar is de brand???? Aan de kant want hier is de brandweer.

Scratch dienstauto Taxi

€6,49

Stap maar in, ik breng u overal naar toe!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »