Djeco | Memo Loto Shop | DJ08537

Djeco loto Shop is een leuk en leerzaam geheugenspel waarbij je moet proberen je kaart vol te krijgen. het spelen van memorie en het halen van boodschappen. Iedere speler heeft een eigen boodschappen lijstje en moet proberen alle boodschappen die erop sta

Lees meer...
Artikelnummer: DJ08537
Aantal: 2

Djeco loto Shop is een leuk en leerzaam geheugenspel waarbij je moet proberen je kaart vol te krijgen. het spelen van memorie en het halen van boodschappen. Iedere speler heeft een eigen boodschappen lijstje en moet proberen alle boodschappen die erop staan te vinden. 

Je begint door alle kaarten om te draaien en iedere speler kiest een boodschappenlijstje. De eerste speler draait een schijfje om. Als de afbeelding van het gekozen schijfje overeenkomt met één van de afbeeldingen op zijn plankje, legt hij deze daarop. Zo niet dan legt hij het schijfje terug. Wie het eerst al zijn boodschappen heeft gevonden heeft gewonnen! 

Kinderen leren hun geheugen te trainen!

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »