Grapat Houten jaarring (NL) 17-171

Met deze houten jaarring van Grapat help je kinderen het begrip van de maanden, datum, tijd en de seizoenen te begrijpen. De set bestaat uit een houten ring die verdeeld is over 4 delen waarop, in het Nederlands, de namen van de maanden staan geschreven. 

Lees meer...
Artikelnummer: 17-171
Aantal: 1

Met deze houten jaarring van het Spaanse merk Grapat help je kinderen het begrip van de maanden, datum, tijd en de seizoenen te begrijpen. De set bestaat uit een houten ring die verdeeld is over 4 delen waarop, in het Nederlands, de namen van de maanden staan geschreven. 

Combineer de jaarring met de Nins poppetjes van Grapat en leer spelenderwijs over de maanden en dagen van het jaar. 

Het speelgoed van Grapat bestaat uit zogenaamd loose play parts, losse houten onderdelen die allemaal met elkaar te combineren zijn. Speelgoed bedoeld voor het stimuleren van creativiteit en fantasie, er wordt dan ook geen gebruiksaanwijzing gegeven. Kinderen gebruiken hun eigen fantasie en creeren een eigen speelgoedwereld of maken mooie Mandala's. Gebruik de verzamelbak van Grapat om al de losse onderdelen gemakkelijk op te bergen. 

Het prachtige houten speelgoed van Grapat is met de hand beschilderd en is 100% veilig voor kind en milieu. Doordat de producten alleen gebeitst zijn en niet gelakt behoudt het zijn natuurlijke textuur. Wel kunnen er hierdoor kleurverschillen optreden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »