Grapat Houten ringen 72 stuks 16-147

Het lijken simpele houten ringen, deze ringen van het Spaanse merk Grapat... Ze zijn echter ongelooflijk veelzijdig. Gebruik ze voor reken- en cijferspelletjes, om te rollen, sorteren, stapelen of bouwen. Het biedt ontzettend veel spelmogelijkheden. Leuk

Lees meer...
Artikelnummer: 16-147

Het lijken simpele houten ringen, deze ringen van het Spaanse merk Grapat... Ze zijn echter ongelooflijk veelzijdig. Gebruik ze voor reken- en cijferspelletjes, om te rollen, sorteren, stapelen of bouwen. Het biedt ontzettend veel spelmogelijkheden. Leuk om te combineren met ander Grapat speelgoed om zo fantasiewerelden te creëren of mandala's en patronen te maken.

De 72 ringen zijn geschilderd in 12 verschillende regenboogkleuren en kunnen ook gebruikt worden voor de jaarring van Grapat aangezien de 12 kleuren overeenkomen met de kleuren die gebruikt worden in de Waldorf pedagogie. 

Het prachtige houten speelgoed is met de hand gemaakt en beschilderd en is 100% veilig voor kind en milieu. Alle producten van Grapat kunnen met elkaar gecombineerd worden maar zijn ook leuk met bijvoorbeeld de dieren van Ostheimer of Holztiger.  Bij Grapat hebben ze als uitgangspunt om creativiteit en fantasie te stimuleren door kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen. Bewaar al je losse onderdelen in de mooie Grapat verzamelbak! 

  • Leeftijd; vanaf 10 maanden
  • Materiaal: duurzaam beuken- en berkenhout, geverfd met verf op waterbasis
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »