Grapat Set Together 21-230

Prachtige houten Grapat set Together met houten Nins, in alle kleuren van de regenboog, welke diversiteit en inclusiviteit symboliseren. Iedereen mag er zijn, want: we are better together! 

Lees meer...
Artikelnummer: 21-230

Prachtige houten Grapat set Together met houten Nins, in alle kleuren van de regenboog, welke diversiteit en inclusiviteit symboliseren. De 12 nins bestaan uit verschillende vormen en kleuren, met en zonder hoeden, dik of dun, blij of boos. Iedereen mag er zijn, want: we are better together! 

Door kinderen met speelgoed te laten spelen met verschillende huisdkleuren dan zij zelf hebben, vergroten zij hun begrip, tolerantie en liefde voor ander culturen. Iedereen doet mee en iedereen is belangrijk. 

Het prachtige houten speelgoed van Grapat is met de hand gemaakt en beschilderd en is 100% veilig voor kind en milieu. Alle producten van Grapat kunnen met elkaar gecombineerd worden. 

  • Leeftijd; vanaf 3 jaar
  • Materiaal: duurzaam beuken- en berkenhout, geverfd met natuurlijke verf op waterbasis
  • Afmetingen: de volwassen Nins zijn 6.5 cm lang, de baby Nins 3.8 cm
  • Wordt geleverd in een katoenen opbergzakje

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »