Haba - Mijn eerste spellen - Op het potje 305487

Dit leuke spel van Haba helpt al spelend bij de potjestraining. Het heeft een groot 3D speeldecor en een leuk speelgoedpotje. 

Lees meer...
Artikelnummer: 305487
Aantal: 1

De collectie 'mijn eerste spellen' van Haba zijn speciaal voor de allerkleinsten. Spelletjes met een korte spelduur en gemakkelijke regels waarmee kinderen vanaf 2 jaar kennis kunnen maken met het fenomeen spelletjes.

Potjestraining, iets waar elke vader en/of moeder mee te maken krijgt. Bij het ene kind gaat het gemakkelijk, de ander heeft er wat meer training voor nodig. Dit leuke spel van Haba helpt al spelend bij de potjestraining. Het heeft een groot 3D speeldecor en een leuk speelgoedpotje. 

De spelers helpen Pia of Paul om snel bij het potje te komen. De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren. Op het einde worden alle spelers samen echte potjeskampioenen.

 1 speeldecor (4-delig inzetkruis, dubbelzijdig bovenlichaam-speelbord, onderlichaam-speelbord, badkamervloer-speelbord), 3 drankenplaatjes, 1 vloerwisserplaatje, 1 dobbelsteen, 1 plaspotje, 1 spelhandleiding

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Aantal spelers: 1 tot 4 spelers
  • Tijdsduur: ongeveer 10 minuten

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »