Haba Tovenaar Malefix

Tovenaar Malefix is nog maar nauwelijks op reis vertrokken, of zijn tovenaarsleerlingen snuffelen al in het geniep in het Grote Toverboek der Magie! Eerst zijn alle bladzijden leeg ... dus vlug aan de slag met de stiften!

Lees meer...
Artikelnummer: 301374
Aantal: 5

Tovenaar Malefix is nog maar nauwelijks op reis vertrokken, of zijn tovenaarsleerlingen snuffelen al in het geniep in het Grote Toverboek der Magie! Eerst zijn alle bladzijden leeg ... dus vlug aan de slag met de stiften! Om de beurt raden de tovenaarsleerlingen welk motief werd getekend. Dat is helemaal niet zo eenvoudig, want bij het begin is de hele tekening onder afdekstrookjes verborgen – maar wie snel is en veel fantasie heeft, kan als eerste het motief raden.

Inhoud: 1 schrijftafel (= onderkant van de doos + binnenste vakken + spelbord), 5 afschermingen, 5 tekenborden, 160 kaartjes met motief, 80 kaartjes met begrippen (voor de variant), 1 zandloper, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
 
  • meer dan 150 magische kaartjes met motief
  • met afwisbare tekenborden en stiften
  • extra: 80 kaartjes met begrippen voor oudere spelers

3 - 5 spelers
5 - 99 jaar
Speelduur Ca. 20 minuten

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »