Ostheimer kerststal klein 5550114

Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal.

Lees meer...
Artikelnummer: 5550114
Aantal: 2

Deze prachtige handgemaakte houten stal van Ostheimer is echt vakwerk. Gebruik de stal als speelboerderij en je kan er al je dieren en figuren in kwijt. Tijdens de kerstperiode is hij te gebruiken als echte kerststal. Maak hem compleet met alle houten figuren die erbij horen en geef hem een prachtige plaatsje onder de boom, leuk om elk jaar verder uit te breiden. 

  • Met ster en vogelplankje, ster kan er af zodat hij ook als boerderij kan
  • Afmetingen: 30 x 24 x 24 cm

Gezond spelen met het speelgoed van Ostheimer

Spelen met het houten speelgoed van Ostheimer is een feest voor kinderen. Zij leren met de handgemaakte houten figuren de wereld ontdekken en hun creativiteit en fantasie worden erdoor gestimuleerd. Met het speelgoed van Ostheimer ben je verzekerd van Duitse kwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit vindt Ostheimer belangrijk. Hun handgemaakte houten speelgoed wordt met liefde gemaakt met aandacht voor het milieu. Het biologisch geteelde hout van het speelgoed komt uit verantwoord beheerde bossen uit de omgeving. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun mond kijkt Ostheimer heel goed naar de materialen die gebruikt worden. Alle kleurstoffen en oliën die Ostheimer gebruikt zijn milieuvriendelijk, maar ook volledig veilig voor kinderen. Bij de productie van het houten speelgoed worden door Ostheimer hemische toevoegingen gebruikt en het is daarmee volledig gifvrij. Omdat de kleuren op het houten speelgoed ook nog eens zweet -en speeksel vast zijn, kunnen kinderen de wereld met hun mond blijven ontdekken.

Met de houten figuren van Ostheimer is uren veilig en leuk spelen gegarandeerd!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »