Ostheimer Mobiel - Nils Holgersson - 5520071

Wie kent het kinderboek van Nils Holgersson niet? Deze prachtige mobiel is hierop geïnspireerd. Je ziet Nils vliegen op de rug van de wilde zwanen onderweg naar prachtige avonturen.

Lees meer...
Artikelnummer: 5520071

Wie kent het kinderboek van Nils Holgersson niet? Deze prachtige mobiel is hierop geïnspireerd. Je ziet Nils vliegen op de rug van de wilde zwanen onderweg naar prachtige avonturen. Zoals elk product dat Ostheimer maakt worden ook de houten mobiles met veel liefde en zorg gemaakt en met de hand geschilderd. 

Een mobiel van Ostheimer is niet alleen een uniek kunstwerk, het is ook een prachtige toevoeging aan de baby of kinderkamer. Het is vaak het eerste waar een baby naar kijkt voor hij of zij gaat slapen of wakker wordt. Door de rustige bewegingen, de mooie kleuren en vormen geeft een mobiel van Ostheimer precies de juiste hoeveelheid stimulatie zonder kinderen te overweldigen met geluiden of lampjes. 

  • Materiaal: Biologisch, gecertificeerd hout, afgewerkt met biologische olie en geschilder met kind- en milieuvriendelijke verf.
  • Afmetingen: 69 x 34 x 22 cm

Kijk hier voor al onze producten van Ostheimer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »