Ostheimer zwarte kat 25102

Met deze zwarte kat van Ostheimer kan los gespeeld worden maar hij is ook leuk in combinatie met de heks.

Lees meer...
Artikelnummer: 25102
Aantal: 1

Met deze zwarte kat van Ostheimer kan los gespeeld worden maar hij is ook leuk in combinatie met de heks.
Hij is een beetje ondeugend maar wel heel erg lief. Boven op de rug van de heks gaat hij graag overal met haar mee maar hij vindt het ook heerlijk om met de andere dieren van Ostheimer te spelen.

Hij is 5,6 cm hoog maar hij hoopt nog iets groter te worden.

Gezond spelen met het speelgoed van Ostheimer

Spelen met het houten speelgoed van Ostheimer is een feest voor kinderen. Zij leren met de handgemaakte houten figuren de wereld ontdekken en hun creativiteit en fantasie worden erdoor gestimuleerd. Met het speelgoed van Ostheimer ben je verzekerd van Duitse kwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit vindt Ostheimer belangrijk. Hun handgemaakte houten speelgoed wordt met liefde gemaakt met aandacht voor het milieu. Het biologisch geteelde hout van het speelgoed komt uit verantwoord beheerde bossen uit de omgeving. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun mond kijkt Ostheimer heel goed naar de materialen die gebruikt worden. Alle kleurstoffen en oliën die Ostheimer gebruikt zijn milieuvriendelijk, maar ook volledig veilig voor kinderen. Bij de productie van het houten speelgoed worden door Ostheimer geen chemische toevoegingen gebruikt en het is daarmee volledig gifvrij. Omdat de kleuren op het houten speelgoed ook nog eens zweet -en speeksel vast zijn, kunnen kinderen de wereld met hun mond blijven ontdekken.

Met de houten figuren van Ostheimer is uren veilig en leuk spelen gegarandeerd!

Let op!! Het gaat hier alleen om de zwarte kat, de heks is los te koop.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »