Haba - Mijn eerste spellen - De Brandweer 303809

Dit leuke spel heeft een prachtig 3D speelbord in brandweer thema en stimuleert geheugenspel. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees meer...
Artikelnummer: 303809
Aantal: 2

De collectie 'mijn eerste spellen' van Haba zijn speciaal voor de allerkleinsten. Spelletjes met een korte spelduur en gemakkelijke regels waarmee kinderen vanaf 2 jaar kennis kunnen maken met het fenomeen spelletjes.

Er is brand in Haba stad en om het vuur te kunnen blussen hebben Max en Anton (de brandweermannen) hulp nodig! Het spel heeft een prachtig 3D speelbord in de vorm van een brandweerkazerne. Ter voorbereiding dienen de spelers zich vertrouwd te maken met alle uitrustingsvoorwerpen van de brandweer. Je hebt er wel een goed geheugen voor nodig; wie vindt de emmer, de brandblusser en slang in de brandweerauto om alle branden te blussen? 

 1 brandweerkazerne (bodem van de doos), 1 speelfiguur brandweerman Max, 1 brandblusser, 1 emmer, 1 slang, 1 brandweerauto, 8 halfronde wegplaatjes, 6 ronde voorwerpplaatjes, 1 spelhandleiding.

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar 
  • Soort spel: memorie spel
  • Aantal spelers: 1-4
  • Tijdsduur: ca 10 minuten

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »