Litogami bouwpakket huisje met zonnepaneel - Kraft

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: huizen met zonne-panelen. Dit bouwpakket van de Casagami collectie van het Franse merk Litogami is een huisje met daarin een LED-lampje dat wordt opgeladen met zonne-energie!

Lees meer...
Artikelnummer: 2001

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: huizen met zonne-panelen. Dit bouwpakket van de Casagami collectie van het Franse merk Litogami is een huisje met daarin een LED-lampje dat wordt opgeladen met zonne-energie! De Casagami collectie is een reeks huisjes die tezamen een echt dorp van karton vormen. Leuk om mee te spelen maar ook als decoratie. De huisjes kunnen na afloop naar eigen inzicht versierd worden. 

Casagami is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken. Na 5 uur opladen zal het lichtje ongeveer 5 uur branden.

Het bouwpakket wordt geleverd met een duidelijke handleiding in de vorm van een bouwtekening en is eenvoudig in elkaar te zetten. Het is tevens een leuk educatief product omdat de huisjes verlicht worden door een lichtje dat energie krijgt door een ingebouwd zonnepaneel. Het LED lampje biedt de mogelijkheid om te experimenteren met zonne-energie en ervoor te zorgen dat het licht in het huisje gaat branden. Op het dak bevindt zich een zonnepaneel zodat energie voor het lichtje via de zon kan worden opgewekt.

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Afmetingen kerk: 8 x 6.5 x 7.5 cm
  • Inhoud: Voorgestanst vel karton ca. (330x 215 mm) inclusief een gepatenteerde "Solar Module", gemaakt van een mini-zonnepaneel en een oranje LED, een aan/uit knopje en een Lithium-Ion batterij.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »