2 jaar alweer!!

  • Geplaatst op
  • Door Marjolijn Strijbosch
  • 0
2 jaar alweer!!

Wat gaat de tijd toch snel!

 

Het is alweer twee jaar geleden dat wij live gingen met De Rode Krokodil. En die twee jaar zijn voorbij gevlogen. Eigenlijk sta je daar nooit zo bij stil en doe je de dingen die je moet doen. Je wekker gaat, je zet de broodtrommels van de kinderen klaar, je brengt ze naar school/turnen/zwemles, gooit er een was in, probeert tussendoor zelf wat te eten, oh ja niet vergeten te plassen straks en hup naar de volgende taak. Maar ondanks de snelheid van het dagelijkse leven blijven wij (uiteraard) aandacht houden voor onze winkel. Iedere bestelling blijft een feestje en de bestellingen worden nog steeds met net zoveel plezier en enthousiasme ingepakt als twee jaar geleden. En er is dan niets leuker om de enthousiaste reactie van een klant te lezen als de bestelling is ontvangen. Alleen al door die reacties hopen wij dit nog vele jaren te kunnen doen! Bedankt aan iedereen die ons de afgelopen twee jaar heeft weten te vinden.

 

Is er dan ook wat veranderd de afgelopen twee jaar? Jazeker. De Rode Krokodil is begonnen door onze liefde voor mooi speelgoed en leuke spelletjes. Die liefde is er nog steeds en is de afgelopen twee jaar eigenlijk alleen maar gegroeid. Maar we zijn ons ook veel bewuster geworden van de impact op het milieu en de maatschappij van al dat speelgoed. Daarom is ons assortiment ook geëvolueerd en hebben wij het steeds wat duurzamer proberen te maken. Waarbij we de kwaliteit van het aanbod uiteraard niet uit het oog zijn verloren. Want kwaliteit speelt een heel belangrijke rol bij een duurzaam assortiment.

 

Het komende jaar hopen wij weer wat verder te groeien en zal ons assortiment verder uitgebreid worden. Mochten er suggesties zijn of mocht je dingen missen dan horen wij dat graag. Op naar de volgende twee jaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »