Onze bestseller kraamcadeau's

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne Schoute-Zwarthoed
  • 0
Onze bestseller kraamcadeau's

Op zoek naar een origineel cadeau voor een babshower of kraamborrel? Hier onze tips voor de mooiste cadeau's.

Onze tips voor de leukste kraamcadeau’s!

 

Opeens komt dat moment; je vriendinnen krijgen kinderen. Elke keer wil je iets speciaals bedenken maar na het zoveelste kledingsetje wil je toch iets originelers. Hier komen onze tips voor een leuk en origineel kraamcadeau waar de new mom ook nog wat aan heeft.

 

        

Tikiri bijt- en badspeeltje

Tikiri-Toys is een merk dat speelgoed ontwerpt dat voldoet aan de fysieke en emotionele ontwikkeling van baby’s en dat gemaakt wordt met milieuvriendelijke en duurzame materialen zoals katoen of natuurlijk rubber. De producten worden op ethische en sociaal verantwoordelijke wijze geproduceerd.

De bijt- en badspeeltjes van Tikiri zijn gemaakt van pure rubber van de Hevea boom, zijn ecologisch en geheel biologisch afbreekbaar. Natuurrubber is 100% veilig om op te sabbelen en te kauwen. Het speelgoed is gekleurd met plantaardige kleurstoffen.  Een verantwoord en leuk kraamcadeautje dat ook nog eens goed helpt bij het doorkomen van de tandjes. Elke moeder zal hier blij mee zijn!              

 

https://www.derodekrokodil.nl/brands/tikiri/

 

Stapelblokken

 

Stapelblokken zijn toch wel het ideale cadeau. Kinderen houden van bouwen maar nog meer van dingen omgooien. De blokken hebben vrolijke kleuren en zijn naast mooi ook nog eens leerzaam. Kinderen leren het herkennen van verschillende maten en tellen tot 10.

https://www.derodekrokodil.nl/search/stapelblokken/

                          

Trixie Baby collectie van bio-katoen

Trixie baby is een Belgisch merk met een collectie items voor de dagelijkse verzorging tot en met kinderkamer accessoires. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende schitterende prints, van Luiaards tot katjes. Alles wordt geproduceerd binnen Europa en is gemaakt van 100% biokatoen.

De heerlijke zachte en warme badjasjes van Trixie baby zijn een cadeautje waarmee je de (aanstaande) ouders erg blij mee maakt. Kindjes heerlijk rozig van het badje of lekker warm in de koude ochtenden.

https://www.derodekrokodil.nl/brands/trixie-baby/

 

Knuffel van Moulin Roty

Knuffels hebben kinderen nooit genoeg. Al helemaal niet knuffels van het Franse merk Moulin Roty. De knuffels van Moulin Roty staan bekend om hun exclusieve uitstraling met zachte stoffen, gekke kleuren en mooie details. Ze zijn uniek in zijn soort en hierdoor leuk om te krijgen en te geven.  

https://www.derodekrokodil.nl/brands/moulin-roty/

 

Nachtlampje

Een nachtlampje is een cadeau waar ouders blij mee zijn. Wanneer kinderen nog een nachtvoeding krijgen geven ze een handig zacht lichtje. Later wanneer kinderen het eng vinden in het donker geven ze kinderen het lichtje wat ze nodig hebben om rustig te kunnen gaan slapen. De magische sneeuwbol nachtlampjes zijn een must-have voor elke kinderkamer. De sneeuwbol hoeft niet geschud te worden, dankzij het mechanisme dwarrelen de vlokjes vanzelf heen en weer terwijl hij een zacht lichtje in verschillende kleuren brengt. Na 45 minuten schakelt het lichtje vanzelf uit door middel van een timer. Doordat hij draadloos is kun je hem overal neerzeten waar je wilt en gaat hij gemakkelijk mee wanneer je kindje uit logeren gaat.

https://www.derodekrokodil.nl/search/sneeuwbol/

 

Paola Reina

De poppen van Paola Reina worden al 20 jaar volledig met de hand gemaakt in Alicante, Spanje. Zij zijn specialist in vinyl poppen. Iedere pop straalt liefde en kwaliteit uit met materialen uit heel Europa. Elk detail van de poppen, zoals de ogen, fijne vingers, weelderige haren, prachtige wimpers en gedetailleerde kleding, wordt nauwkeurig uitgedacht. Bij Paola Reina willen ze dat alle kinderen zich kunnen identificeren met hun pop, ongeacht geslacht, ras of cultuur. Voor elke kleine poppenverzorger is er een herkenbaar exemplaar. Een cadeau waarmee jaren gespeeld kan worden!

https://www.derodekrokodil.nl/brands/paola-reina/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »