Spelend leren tijdens de lockdown

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne
  • 0
Spelend leren tijdens de lockdown

Met deze spelletjes, knutselspullen en puzzels kan leren ook leuk zijn!


Spelend leren tijdens de lockdown

 
 
Start Shopping
 
Het spelen van juf.... niet iets wat ik zelf ambieer en waar ik ook niet voor geleerd heb. Maar we doen ons best en we willen onze kinderen zo goed mogelijk helpen in hun ontwikkeling. Maar hoe kunnen we dat het beste doen? Zelf probeer ik thuis een beetje een ritme aan te houden en 's morgens tijd vrij te maken om te 'leren'.

Veelal op een speelse manier. Zo zijn er veel leerzame spelletjes zoals 'Teddy's kleuren en vormen', 'Lotto', 'Memorie' en 'Kwartet', maar ook het spelen met blokken, knutselen en het maken van een puzzel is leerzaam. Lees verder voor onze favoriete leerzame producten!

Liefs Marjolijn & Suzanne

 
 

 

Probeer goed samen te werken en zo snel als je kan al het fruit te plukken voordat de raaf het te pakken heeft!

 

Als kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen

 

 

Dit leuke Lotto spel van Djeco is een fantastisch spel voor kindjes vanaf 2 jaar.

Een combinatiespel van beeld en taal.

 

Prachtig en fleurig memoriespel van het Franse merk Djeco. De kaarten zijn extra groot (11 x 11 cm) en geschikt voor kleine kinderhandjes.

 

 

Volg een van de 5 voorbeeld sjablonen van maak je eigen mozaïek met behulp van deze 120 grote houten tegels. Wat een prachtige manier om de fijne motoriek te ontwikkelen!

 

 

Een mooie manier om de kleuren te leren en leuke schilderijtjes te maken.

 

 

Rij met de houten auto's, bouw met de blokken en zet de auto's in de juiste garages. Er zijn veel manier om te spelen en te leren met deze mooie stapelgarage.

 

 

Met deze basisdoos kan je eindeloos spelen. Het is een spannende combinatie van bouwstenen en knikkerbaan.

 

 

Deze kleurrijke puzzel met getallen van Goki maakt leren tellen en puzzelen eenvoudig en leuk!

 

 

Mooie houten puzzel waarin kinderen kennis maken met de getallen 1 tot en met 10. Onder elk getal staat een aantal stippen.

 

 

Voor deze prachtige puzzel heb je ogen tekort. De dieren op het land lopen hier samen met de dieren uit de onderwaterwereld. Waar moet je met puzzelen? 1000 stukjes.

 

 

Prachtig, kleurrijke silhouetpuzzel in de vorm van een Dodo. De puzzel geen hoekjes en rechte randen heeft is hij nog uitdagender. 350 stuks

 

Met dit te gekke knutselpakket van het Franse merk Djeco kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de meest gekke dieren verzinnen met de 26 kleurrijke puzzelstukjes.

 

 

Deze unieke kartonnen tekendoos van het Franse merk Djeco is een must-have voor alle kinderen die van tekenen, kleuren en verven houden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »