Liefde tussen kind en knuffel

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne Schoute-Zwarthoed
  • Geplaatst in Moulin Roty
  • 0
Liefde tussen kind en knuffel

Knuffels, een item waar kinderen nooit genoeg van hebben. Hoewel ouders er soms gek van worden zijn knuffels vaak wel belangrijk voor een kind. Ze verwerken via hun knuffel de gebeurtenissen in hun leven en vinden troost bij ze in moeilijke tijden. Lees in onze blog waarom ik blij ben dat mijn zoontje een lievelingsknuffel heeft.

Liefde tussen kind en knuffel

 

Allereerst willen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen en bedanken voor al jullie vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook dit jaar staan wij weer met alle liefde voor jullie klaar met oude, en nieuwe merken. We zijn continue op zoek naar mooie merken die passen binnen ons vertrouwde concept.

 

Een van onze nieuwste merken is Moulin Roty. Dit is een toonaangevend Frans merk dat onder andere exclusieve, bijzonder mooie en superzachte knuffels verkoopt. Alle producten zijn tot in perfectie afgewerkt. In veel gezinnen neemt een knuffel een heilige plaats in. Het liefst nemen kinderen hun lievelingsknuffel overal mee naartoe en delen ze alles met hem.

 

Mijn zoontje heeft ook zo’n knuffel; Apie. Een wit zacht aapje dat hij het liefst overal mee naartoe neemt, maar onze regel is; Apie blijft thuis. Het lijkt mij verschrikkelijk als hij hem onderweg kwijt raakt en hij ontroostbaar is. Stiekem neem ik Apie wel altijd mee in de tas, je weet maar nooit wanneer hij hem nodig heeft. Alles wordt met Apie gedeeld. Samen kijken naar de Sinterklaas dvd (ja wij kijken hem helaas nog steeds), samen met de auto’s spelen, samen eten (apie krijgt ook een hapje en een slokje) en natuurlijk samen slapen. Het is dat Apie niet mee mag onder de douche, anders zou hij dat ook doen.

 

Natuurlijk hebben ook wij meerdere ‘Apies’, hij moet namelijk ook wel eens gewassen worden. Gelukkig vindt Noah dat niet erg en heeft hij het niet door dat er verschillende ‘Apies’ zijn. Laatst vond hij er per ongeluk eentje die in de was zat, super blij want nu had hij er twee…! Toen hij sliep heb ik er toch maar stiekem eentje weggepakt ;-).

 

Uit onderzoek is gebleken dat wereldwijd 60% van de kinderen een lievelingsknuffel heeft. Dit lijkt niet zoveel maar het is natuurlijk ook cultuur afhankelijk. Bij ons in de ‘Westerse’ wereld wordt bijvoorbeeld eerder van kinderen verwacht dat ze op hun eigen kamer slapen, een knuffel kan dan een gevoel van veiligheid geven. Wat de lievelingsknuffel van een kind wordt kun je helaas niet ‘sturen’. Je kan nog zo’n mooie knuffel gekocht hebben, kinderen kiezen uiteindelijk zelf welke ze het fijnst vinden.

 

Momenteel zwanger van mijn tweede kindje hoop ik dat ook deze een lievelingsknuffel krijgt. Het is zo vertederend om te zien  hoe gek Noah is op zijn Apie dat ik dit ook zijn broertje of zusje gun. Van zijn oom en tante heeft de baby alvast het superzachte katje van Moulin Roty gekregen. Hoewel Noah weet dat deze van de baby is kan hij niet stoppen met over zijn zachte buikje te aaien, het liefst zou hij hem zelf mee naar bed nemen. Voor nu leg ik hem alvast in het wiegje voor de baby, want hoewel ik weet dat je het niet kan ‘sturen’ ik hoop toch wel dat dit zijn lievelingsknuffel wordt.


         

Het katje van Moulin Roty                In zijn wiegje lag Apie al                Nog steeds verzot op zijn Apie

 

 

Liefs, Suzanne

 

Kijk voor onze hele collectie van Moulin Roty op: http://www.derodekrokodil.nl/brands/moulin-roty/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »