Papa aan het woord

Papa aan het woord

In deze blog vertelt de papa van Norah, Jelle en Siem hoe leuk bordspelletjes zijn

Hi,

Ik ben Marten en ben de vriend van Marjolijn en de vader van Norah, Jelle en Siem. Hoewel de eigenaressen van www.derodekrokodil.nl hun twijfels hadden of ik het wel kon, heb ik toch een blog voor ze mogen schrijven. Als jullie dit bericht lezen hebben ze de blog nog daadwerkelijk geplaatst ook………

Ik heb bijna moeten smeken om dit stukje te mogen schrijven. Marjolijn en Suzanne stonden laatst met hun winkel op een markt. Hoewel ik me natuurlijk totaal niet mag bemoeien met hun onderneming had ik gezegd dat ik zeker een grote hoeveelheid spelletjes mee zou nemen omdat dat als een trein zou lopen. Nou daar ging ik toch even plat op mijn neus. De verkoop ging als een speer, maar geen enkel spelletje verkocht de hele dag! Ik snapte er echt helemaal niets van. Het zijn stuk voor stuk super leuke spelletjes om met je kinderen te spelen. Daarom wilde ik wat aandacht besteden aan de spelletjes die De Rode Krokodil aanbiedt.

Als voorbeeld noem ik even ‘Mijn eerste boomgaard’ van HABA. Wij hebben dit spel cadeau gekregen bij de geboorte van onze dochter Norah. Hoewel het natuurlijk even geduurd heeft voordat wij het spel met onze dochter konden spelen, is het spel daarna altijd favoriet geweest. Het spel komt geregeld tevoorschijn en gaat standaard iedere vakantie mee. Na vier jaar intensief gebruik is het spel dus nog steeds een van de toppers. Oh ja, en helemaal heel (en compleet). Aan het spelplezier hoeft ook zeker niet getwijfeld te worden. Nou weet ik niet hoe het bij andere kinderen gaat, maar bij de meeste spelletjes haakt onze dochter na een of twee potjes af. Bij dit spel gebeurt het regelmatig dat we 6 potjes achter elkaar spelen! En dat we stoppen omdat papa en mama geen zin meer hebben. Dat zegt toch wel wat over een spelletje. Zeker in een tijd waarin je bedolven wordt onder het elektronische speelgoed.

Hoewel ik natuurlijk nog lang niet alle spelletjes van HABA heb kunnen spelen, durf ik wel te zeggen dat ze stuk voor stuk een succes zijn. Garantie voor jarenlang spelplezier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

  1. Resaarcle Resaarcle

    Wij zijn hier ook grote Haba-fans! Zeker ook van de spelletjes in klein formaat die prima zijn als verjaardagscadeau of om mee op reis te nemen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »